Rodi

'Trots op dit team'
Cosmo Hairstyling Purmerend wint Kapper Keten Award Noord-Holland

Het team van Cosmo Haistyling Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Cosmo Hairstyling Purmerend heeft 27 juni de Kapper Keten Award Noord-Holland gewonnen. De winnaars zijn door reviewplatform Opiness bekendgemaakt. Uit de review analyse van de winnaars blijkt dat naast het leveren van een goed eindproduct, ofwel het perfecte kapsel, een luisterend oor, gezellige sfeer en goede koffie bepalend zijn voor de hoge rapportcijfers.

Cosmo Hairstyling Purmerend ging er uiteindelijk met een rapportcijfer 9,3 vandoor. Dit tot volle tevredenheid van eigenaar Gert-Jan: "Ik ben trots op dit team. Deze score van 9,3 zegt dat we op de goede weg zijn. Door deze onderscheiding krijgen we ook veel positieve reacties van klanten en daar gaat het natuurlijk wel om. Onze klanten moeten tevreden zijn en dat wordt hiermee bevestigd. Daarom ben ik hier ontzettend blij mee!"
Net als 2016 blijkt ook dit jaar dat de winnaars uitblinken in het goed luisteren naar de klanten. De kapper levert geen kapsel maar zelfvertrouwen, dus het resultaat is van groot belang. Door persoonlijke aandacht krijgt de kapper de wensen beter in kaart en kan daardoor een beter eindproduct leveren. De kapper wordt hierdoor als meer deskundig beoordeeld. Opvallend was ook dat bij meerdere winnaars het woord ‘gezellig’ veelvuldig werd gebruikt De sfeer in de salon levert een belangrijke bijdrage aan de overall klanttevredenheid. Een praatje, een geintje, een goede onderlinge verhouding van het team zorgen voor een goede sfeer en deze werkt door op de individuele beleving van de klant in de stoel. Bovendien wordt echt goede koffie gewaardeerd. En het schenken van een frisdrankje of een biertje, afhankelijk van de tijd van de dag, draagt bij aan het gevoel dat het gezellig en leuk is bij de kapper.

Artikel geplaatst op donderdag 29 juni 2017 - 15:17