Rodi

Local Happiness voor sportend Purmerend

Felicia Konings. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Rugpijn, vastzittende schouders, nekklachten of knopen in je spieren. Sporten is gezond, maar kan ook klachten veroorzaken. Wie zijn spieren goed wil verzorgen, kan terecht bij Local Happiness van Felicia Konings. De 28-jarige Purmerendse heeft sinds kort haar eigen bedrijf opgericht en verzorgt sport- en ontspanningsmassages.


"Ik ben sportmasseur sinds 2012 en sportverzorger voor een voetbalteam in Niedorp", aldus Felicia Konings. "Sportverzorging neem ik erg serieus en was bijvoorbeeld aanwezig bij de Boerenbootcamp op de Koemarkt om daar de sporters te ondersteunen tijdens hun inspanning. Met Local Happiness wil ik een onderdeel zijn van sportend Purmerend, of dit nu de beginners of doorgewinterde sporters zijn."
Met haar salon Local Happiness wil Felicia een eerlijke massage aan bieden. "Hiermee bedoel ik dat het betaalbaar is. Zo kost een massage van 40 minuten 25 euro en 60 minuten kost 35 euro. De massageolie waar ik mee werk, maak ik zelf. De huid neemt alles op wat we erop smeren, zoals bodylotion en parfum. Daarom wilde ik niet met chemische olie werken en ging op zoek naar een betere, gezondere manier. Zo ben ik pure amandelolie gaan geuren met vanillestokjes en lavendelbloemen. Het resultaat is een zacht geurende olie. Mijn salon is ambulant, wat ervoor zorgt dat ik bij mensen op locatie ga masseren. Ik bied slechts twee soorten massages aan (sport en ontspanning) omdat ik zelf niet geloof in keuzes maar in kwaliteit. Een ontspanningmassage is ook heel belangrijk voor de kwaliteit van je bestaan. Dit is geen diepe weefsel massage, maar een rustige kalmerende behandeling om hierna weer volledig opgeladen aan de slag te kunnen!"
Meer weten? Kijk op www.localhappiness.nl, mail localhappiness3003@gmail.com of bel 06 44960303.

Artikel geplaatst op maandag 17 juli 2017 - 15:01