Rodi

Eerst slank, dan bruin deze zomer
Veel resultaat door zes weken Curves fitness

PURMEREND - Curves Purmerend nodigt vrouwen uit Purmerend en omgeving uit om deze zomer kennis te komen maken in de club en zo fitness onderdeel van de gezondheid te laten zijn. Tot en met 31 augustus krijgen vrouwen de kans om gedurende zes weken deze locale Curves fitness club te bezoeken voor slechts € 49.

                  ADVERTORIAL

De Curves workout bestaat uit een fitnesscircuit van 30 minuten - minstens drie keer per week - en is de perfecte voorbereiding voor zomerjurkjes en zonneschijn. Machteld van Laanen, eigenaresse van Curves Purmerend: “Bij Curves train je op toestellen met hydraulische weerstand. Hiermee bouw je spierkracht op en vergroot je je uithoudingsvermogen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze manier van sporten zeer effectief is bij gewichtsverlies, spierversteviging en het krijgen van meer energie. Voor elke vrouw, ongeacht haar leeftijd of lichaamsbouw.”
“Wij maken met onze circuitcoaches de start gemakkelijk en je dromen groot”, zegt Machteld. “Deze uitnodiging is een manier om ons fitnesscircuit te leren kennen, voordat je een langdurige verbintenis aangaat. Uit ervaring van de vrouwen die bij Curves sporten, WETEN wij dat de werking van Curves op je lichaam en gezondheid je verbaast zal doen staan. Regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde voeding zijn onze beste wapens in de strijd tegen ziekten, zoals diabetes, hart- en vaatziekten en kanker”, legt Machteld uit. “We zijn ervan overtuigd dat Curves je hiervoor de tools geeft. Is een goede gezondheid je dat niet waard?”
Wil je weten hoe je je kunt aanmelden voor de 6 weken voor € 49 aanbieding, neem dan contact op met Curves Purmerend aan de Wagenweg 12a, telefoonnummer: 0299 - 840722. Zie ook www.curvespurmerend.nl en www.facebook.com/curvespurmerend.

Artikel geplaatst op donderdag 20 juli 2017 - 10:27