Rodi

Leer barbecuen van topslager Stavenuiter

PURMEREND - Wie écht wil genieten van een heerlijk stukje vlees gaat naar slagerij Stavenuiter aan Poelstraat 25 in Purmerend. Kies bijvoorbeeld voor het vlees van Heyde Hoeve Duroc varkens. Dat is van uitstekende kwaliteit door de gemarmerde structuur dit vlees is vol van smaak en past binnen een gezond menu. Het varkensvlees is ook zeer geschikt voor low&slow bereidingen in de oven of op de barbecue. Wie goed wil leren barbecuen en nog een leuk uitje zoekt, kan bij Stavenuiter terecht voor een barbecue workshop!


Goed barbecuen is een vak apart, weet John Stavenuiter als geen ander. Tijdens de workshop gaan deelnemers - gezellig met een drankje - samen met slager John eigen vleesgerechten maken. Wat te denken van superverse picanha, rib-eye, bavette, spareribs, shortribs of diamanthaas. Samen leren barbecuen en samen eten. Dat is leerzaam, gezellig en zeer geschikt als uitje voor vrienden, familie of collega's. De barbecueworkshops worden ook op locatie verzorgd. Stavenuiter is een jonge, ambachtelijke en duurzame slager. Kijk voor meer informatie en aanmeldingen voor de workshop op www.uwslagerstavenuiter.nl of bel slager John Stavenuiter via 0299-472110 of 06-25494569.

Artikel geplaatst op donderdag 20 juli 2017 - 10:40



Reacties (0)


Reageer