Rodi

TOP-Sportmassage opent vestiging in Purmerend

PURMEREND - De opleidingen en cursussen die TOP-Sportmassage in Midwoud aanbiedt, zijn volgens initiatiefneemster en eigenaar Inge van Kerkhof erg populair. Om in de groeiende vraag te voorzien opent de firma in augustus in Purmerend een derde vestiging.


Vanaf augustus wordt de derde vestiging in Purmerend in gebruik genomen. Mensen kunnen er nieuwe cursussen en opleidingen volgen die volgens Inge bij andere aanbieders nog niet zijn ontwikkeld. "Zo komt er een verdiepings-/vervolgopleiding in de sportmassage via andere technieken en breiden we andere cursussen uit. Een van de nieuwe cursussen richt zich op het begeleiden en coachen van mensen met een burn-out of spanningsklachten", aldus Inge.
Begin 2015 startte in Midwoud de eerste groep cursisten met de opleiding Sportmassage. "Hierna volgden nog vele lichtingen en meer dan 95 procent behaalde na het eerste examen het landelijk erkende diploma. De kortlopende cursussen bleken ook een schot in de roos en de behoefte aan extra ruimte nam toe. Daarom openden we onlangs in Westwoud een tweede locatie." Inge doet haar werk graag. "Ik werk met veel plezier en geef in de opleidingen en cursussen veel aandacht aan de persoon achter de klacht."
Meer informatie over TOP-Sportmassage is te verkrijgen via tel.: 06-55732051 of per e-mail, via: info@top-sportmassage.nl. Meer over het bedrijf is ook te vinden op top-sportmassage.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 15 augustus 2017 - 14:10