Rodi

(Advertorial)
Ultieme klantervaring bij Van der Linden van Sprankhuizen

PURMEREND - Toe aan een nieuwe auto? Met de LVS Experience bij Van der Linden van Sprankhuizen ervaart u alle ins en outs van uw nieuwe Opel. De vernieuwende tool geeft u op interactieve wijze méér informatie bij de aanschaf van een nieuwe auto. Wouter van der Voort, sales manager bij Van der Linden van Sprankhuizen, vertelt: "Onze verkoopadviseurs willen klanten zo goed mogelijk te informeren over onze modellen. Op gebied van video, 360 graden afbeeldingen en auto configuratoren is er enorm veel veranderd in de afgelopen decennia. Alleen in de showroom heeft er weinig vernieuwing plaatsgevonden. Daar brengen wij nu verandering in. We hebben alle moderne mogelijkheden ingezet om klanten in de showroom beter te bedienen. De LVS Experience is het resultaat!"


Ontdek de perfecte auto in de LVS Experience. Als klant kunt u in de LVS Experience de perfecte auto ontdekken. Van der Voort: "De ruimte heeft een ontspannen sfeer en is tegelijkertijd voorzien van alle moderne middelen. De verkoopadviseur zit niet tegenover de klant, maar náást hem, Dit zorgt direct voor een andere stemming. Op een groot scherm krijgt de klant eerst een film te zien over ons bedrijf. Daarna is het aan de klant zelf!" Met de LVS Experience kunt u door het hele aanbod van Opel navigeren. Per model is alle beschikbare informatie opgenomen. Bijvoorbeeld een 360 graden voorstelling van het interieur of een handige informatievideo over de mogelijkheden van WiFi in de auto.

3D rondkijken

“Dagelijks wordt er heel veel mooie content voor al onze modellen geproduceerd. Alleen, al deze informatie staat verspreid. De klant krijgt zo nooit een compleet beeld van de gewenste auto. Met de LVS Experience kan dit voor het eerst wel: de klant krijgt het volledige verhaal in beeld. Nog niet overtuigd? Dan krijgt u een 3D bril mee om thuis nog eens rustig rond te kijken in de nieuwe auto", besluit van der Voort. De eerste klanten van Van der Linden van Sprankhuizen hebben inmiddels al een uitnodiging gekregen om de LVS Experience te ervaren. De reacties zijn zeer positief. “Ze zijn erg onder de indruk van wat wij hebben vervaardigd. Wij merken zelf dat de informatie makkelijker over te brengen is en veel beter bij klanten overkomt. Ondertussen blijven wij de LVS Experience verder ontwikkelen en gaan we deze in de nabije toekomst ook in onze andere vestigingen aanbieden."
Ook de LVS Experience ervaren? Kom langs bij Van der Linden van Sprankhuizen, Component 74 in Purmerend. Zie ook www.lvs.nl/experience.

Artikel geplaatst op zaterdag 02 september 2017 - 15:00Reacties (0)


Reageer