Rodi

Gratis proefritten, testrit op simulator en theorietesten
Volop activiteiten tijdens opening verkeersschool Hoek Bouma Purmerend

Verkeersschool Hoek Bouma opent op zaterdag 7 oktober de nieuwe vestiging in Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Verkeersschool Hoek Bouma opent op zaterdag 7 oktober de nieuwe vestiging in Purmerend officieel met een open dag. Belangstellenden kunnen tussen 11.00 en 16.00 uur aan de Flevostraat 56 kennismaken met het bedrijf, de medewerkers en hun expertise. De familieonderneming uit De Goorn bestaat 55 jaar en is in dat tijdbestek een begrip geworden in West-Friesland. Het bedrijf met bijna 35 medewerkers wil dat ook in Zaanstreek-Waterland worden.


Hoek Bouma gaat tijdens de open dag enerzijds zijn veelzijdigheid tonen. Het bedrijf heeft de kennis en het materiaal om zowel voor particulieren als voor bedrijven een breed scala aan rijopleidingen te verzorgen. "Van autorijlessen tot camperrijlessen en van het leren rijden op een brommer of motor tot faalangsttrainingen”, vertelt eigenaar Peter Bouma. "Voor bedrijven kunnen we een opleiding tot heftruck- of reachtruckchauffeur verzorgen, maar ook beroepsopleidingen tot buschauffeur of tractorchauffeur.” Ook andere specialistische opleidingen, zoals beroepsopleidingen voor het besturen van een LZV (Lange Zware Vrachtvoertuigen), ADR (vervoer van gevaarlijke stoffen), hoogwerker en taxi vallen onder het vakmanschap van Hoek Bouma. Bovendien is het bedrijf gecertificeerd voor de nascholingscursussen die onder Code 95 vallen.
Belangstellenden krijgen op de open dag een indruk wat Hoek Bouma te bieden heeft. "Bezoekers kunnen gratis proefritten maken in een auto, auto met aanhangwagen, trekker met oplegger, vrachtwagen, bus of een LZV”, somt Bouma op. "Ook bieden we een gratis testrit in de simulator aan, gratis buggy rijden en gratis theorietesten.” Aan dat laatste zit een mooie prijs verbonden: een cadeaubon voor een gratis rijles. "We houden meerdere sessies, dus worden er ook meerdere cadeaubonnen weggegeven”, aldus Bouma. "Verder willen we de mensen uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee met koek informeren over al onze opleidingen. Ook daar zit voordeel aan verbonden, want wie zich op de open dag aanmeldt voor een opleiding krijgt speciale korting."

Artikel geplaatst op dinsdag 19 september 2017 - 10:03