Rodi

Introductieshow Caravancentrum Waterland
Splinternieuwe modellen en primeurs van Hobby en Fendt

Jan van Zon van Caravancentrum Waterland. (Foto: archief Rodi Media)

PURMEREND - Wie van kamperen houdt, omcirkelt met een dikke stift 11 tot en met 22 oktober in zijn agenda. Caravancentrum Waterland in Purmerend houdt dan namelijk een grootse introductieshow met de splinternieuwe modellen en primeurs van Hobby en Fendt. Kom langs en profiteer van aantrekkelijke inruilkortingen, scherp geprijsde occasions en vele spectaculaire show-aanbiedingen. Neem een lekker drankje of hapje en ontdek op je gemak al het nieuws van deze twee topmerken.


"Wij hebben als enige de splinternieuwe modellen van Hobby en Fendt. Deze modellen staan niet op de kampeer- en caravanbeurs, maar alleen en exclusief bij ons. Daarom zeg ik ook wel gekscherend: voor een Hobby of Fendt ga je naar Purmerend!", zegt eigenaar Jan van Zon. "Het kamperen is echt weer populair geworden. Voorheen hoorde ik dat veel mensen kozen voor all-inclusive vakanties, maar nu zie je echt dat velen weer met de caravan eropuit gaan. Die vrijheid die je met een caravan hebt, krijg je nergens. Met de luxe van een eigen toilet, badkamer, tv en comfortabele bedden zijn caravans tegenwoordig net als luxe hotelkamers, maar dan wel met de mobiele vrijheid in de natuur. Ook de belangstelling voor campers groeit. Vooral als je in een korte tijd meerdere plaatsen wilt aandoen of een grotere reis wilt maken, is een camper ideaal. En juist ook deze zijn tegenwoordig van alle luxe en gemak voorzien."

Voordeel

Wie de introductiedagen bezoekt van Caravancentrum Waterland, kan rekenen op het nodige voordeel. Zo zijn er aantrekkelijke inruilprijzen, is uitgestelde betaling mogelijk en zijn er kortingen op diverse winkelaccessoires in de kampeershop. Een kampeerder kan overigens terecht voor diverse voortenten van de betere merken. "Ook is onze - met Brand- ontwikkelde voortent verkrijgbaar."

Nieuwsgierig? Bezoek de introductieshow van Caravancentrum Waterland aan Voltastraat in Purmerend van 11 tot en met 22 oktober. Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdagen tot 21.00 uur en de zondag 15 en 22 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Meer weten? Kijk op www.caravancentrumwaterland.nl.

Artikel geplaatst op maandag 02 oktober 2017 - 13:34