Rodi

Winnaar Overstapactie

Kim Lenstra is vorige donderdag de augustus-winnaar geworden van de Overstapactie van Nemassdeboer/RegioBank. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND/VOLENDAM - Kim Lenstra is vorige donderdag de augustus-winnaar geworden van de Overstapactie van Nemassdeboer/RegioBank. Joke Brink heeft de prijs - een dinercheque van € 50 - uitgereikt aan Kim.Zelf ook kans maken op een prijs? Dat kan! Ook de aankomende maanden verloot RegioBank een prijs onder de klanten die overstappen met hun betaalrekening. Winnaars kunnen kiezen uit € 50 aan ‘Bottertjes’ of een dinercheque ter waarde van € 50.

Persoonlijke service

Overal sluiten banken hun kantoren. RegioBank bewijst dat het ook anders kan. Voor een persoonlijk advies kan iedereen gewoon even binnen lopen. Zonder afspraak en wanneer het hen uitkomt. Eerder dit jaar heeft RegioBank twee fantastische prijzen gewonnen! RegioBank is door SAMR verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland en door CCDNA Award benoemd tot de meest klantgerichte bank van Nederland.
Complete betaalrekening

Bij de betaalrekening van RegioBank krijgt u alles wat u nodig heeft om uw bankzaken te regelen zoals u dat wilt. Internet Bankieren (niet verplicht), een app voor mobiel bankieren, overschrijvingsformulieren. Wie overstapt voor 31 december 2017, ontvangt u € 50 cadeau!
Ook de de persoonlijke service van RegioBank ervaren? Het openen van een betaalrekening is een fluitje van een cent. Via de Overstapservice is het heel eenvoudig om over te stappen. De Overstapservice neemt namelijk alles uit uw handen. Ook worden automatisch alle incasso’s omgezet naar RegioBank. Kom langs bij één van de kantoren in Purmerend (Slotplein 17) of Volendam (Julianaweg 208 B) of neem contact met ons op (telefoonnummer 0299 – 200 940).

Artikel geplaatst op maandag 09 oktober 2017 - 10:11