Rodi

MediDerma bestaat twintig jaar

Het team van MediDerma. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND – Huidcentrum MediDerma, bestaat deze maand twintig jaar. De praktijk is door Annette de Bruijn en Renate van Waalwijk van Doorn destijds in Purmerend opgericht, inmiddels zijn er 8 vestigingen. Een half jaar geleden is de praktijk in Purmerend verhuisd naar de Zambezilaan 189 in de Weidevenne. Het nieuwe huidcentrum voldoet aan de modernste eisen. Een ruime balie en wachtkamer met gratis Wifi en koffie, 6 behandelkamers en een oefenruimte. In de behandelkamers staat hypermoderne apparatuur. De inrichting is fris, veel wit maar ook warme natuurtinten, het doet niet klinisch aan. Een bezoek aan deze hypermoderne praktijk is veelzeggend over hoe het de afgelopen 20 jaar met MediDerma is gegaan.


Het team van MediDerma bestaat inmiddels uit elf huid- en oedeemtherapeuten, twee gastdames, en een officemanager. Daarnaast zijn twee dermatologen en een huisarts aan de praktijk verbonden. “Binnen ons team is vrijwel geen verloop, er is veel ervaring en dat is belangrijk voor het kunnen bieden van kwaliteit’, legt Annette de Bruijn uit. ‘We zijn groot genoeg om investeringen van hoogwaardige apparatuur te kunnen doen en klein genoeg om persoonlijke aandacht aan onze cliënten te kunnen bieden, dat is onze kracht, vervolgt de Bruijn. Haar vennoot Renate van Waalwijk van Doorn vult aan: “we lezen veel wetenschappelijke artikelen en hebben als eerste huidtherapeuten in Nederland nieuwe behandelingen zoals de zweetoksel-behandeling miraDry, geïntroduceerd. Er is vertrouwen in de kwaliteit die we bieden. Bovendien bieden we brede zorg, dit houdt in dat we op het gebied van nazorg bij kanker, zweetproblemen, lasertherapie en acne een breed pakket van behandelingen kunnen aanbieden. Alles onder 1 dak, dat wordt door onze cliënten gewaardeerd.

Gratis consult

Een huidprobleem of klachten na de diagnose kanker? MediDerma biedt uitgebreide nazorg. Veel behandelingen worden vergoed. Bekijk onze website www.mediderma.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek via 0299-436734. MediDerma, Zambezilaan 189, 1448 ME Purmerend.

Artikel geplaatst op maandag 09 oktober 2017 - 10:30