Rodi

Rijwielhandel Purmerend bestaat 12,5 jaar

Rijwielhandel Purmerend is te vinden aan Westerstraat 6 in Purmerend. (Foto: Michael Brouwers/RM)

PURMEREND - Destijds was ze met haar zeventien jaar de jongste ondernemer van Purmerend, maar Romy van Zanten is inmiddels al 12,5 jaar eigenaar van Rijwielhandel Purmerend. De fietsenhandel – dit jaar uitgeroepen tot 'beste tweewielerwinkel in Purmerend!' - heeft sinds februari zijn winkel en werkplaats aan Westerstraat 6 in Purmerend.

"Met die verkiezing was ik natuurlijk ontzettend blij!", zegt Romy. "Mensen konden stemmen en beoordeelden onze zaak met het cijfer 9,8." Rijwielhandel Purmerend begon klein, maar was genoodzaakt om de zoveel jaar uit te breiden. "Dat we nu dit jubileum kunnen vieren, heb ik te danken aan de vele trouwe klanten en het vakkundige personeel in onze zaak. Natuurlijk hebben we stevige concurrentie van fietsverkoop via internet, maar toch kiezen de consumenten weer steeds meer voor de fysieke winkels. Gelukkig maar, anders zouden wij niet meer bestaan. Wij geven altijd eerlijk advies, werken servicegericht en hanteren redelijke tarieven. We hebben bijvoorbeeld een 1-uur bandenservice in de winkel en een ophaalservice voor defecte fietsen. De fiets wordt opgehaald en de klanten kunnen de gerepareerde fiets zelf weer ophalen. Accessoires en onderdelen die niet op voorraad zijn en wij moeten bestellen, kunnen de volgende dag bij ons binnen zijn of kunnen thuis bezorgd worden voor €6,95 verzendkosten.”

E-bike

Rijwielhandel Purmerend is de enige Batavus dealer in Purmerend. "Daar ben ik best trots op. Verder zijn we specialist in E-bikes, maar we verkopen natuurlijk de gebruikelijke stads- en kinderfietsen. We werken onder meer met de merken Sparta, Cortina, BSP en voor de kids Loekie en Alpina. Bovendien zijn klanten ook voor tweedehands fietsen bij ons aan het juiste adres. De E-bikes zijn de laatste jaren erg populair geworden en zien er een stuk hipper uit dan vroeger. Daarom zien we steeds meer jongeren op zo'n snelle fiets. Uiteraard voert Romy zelf en haar team alle denkbare reparaties uit tegen correcte tarieven.
Rijwielhandel Purmerend is te vinden aan Westerstraat 6 in Purmerend. Meer weten? Kijk op www.vooraluwfietsplezier.nl, bel 0299-415450 of mail info@vooraluwfietsplezier.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 17 oktober 2017 - 12:37