Rodi

Kies Keukenfavoriet voor topkwaliteit

Eric van Dorp van Keukenfavoriet helpt graag met een helder 3D-ontwerp bij het samenstellen van uw droomkeuken. (Foto: aangeleverd)

DE GOORN - Met Keukenfavoriet uit De Goorn kiezen klanten voor topkwaliteit waar het gaat om keukens van Duitse makelij. In de showroom staan onder meer keukenopstellingen van Ballerina- en Brigitte Küchen. Met onder andere hogere kasten door lagere plinten te gebruiken voor meer ruimte. Modern, klassiek of tijdloos design, de keuze is ruim. En Eric van Dorp van Keukenfavoriet helpt graag met een helder 3D-ontwerp bij het samenstellen van uw droomkeuken.


Keukenfavoriet kiest al vanaf het begin voor de beste kwaliteit, die op de Duitse markt verkrijgbaar is. Topkwaliteit voor de best mogelijke prijs. Vooral de Brigitte Küchen lijn is zeer scherp geprijsd en kan met iedere offerte vergeleken worden. Verrassend anders, praktisch en passend bij elke woonsituatie. Met Ballerina Küchen wordt het kwaliteitsniveau nóg een stapje hoger gelegd. Denk hierbij onder meer aan opbergladen die aan de binnenkant gemaakt zijn van roestvrij staal, de zeer luxe demping van de deurtjes en laden en de binnenzijde van iedere keuken van Ballerina Kuchen kan gekozen worden in dertig kleuren om tot op detail de keuken af te werken.
Niet alleen met genoemde topmerken weet Keukenfavoriet zich in de schijnwerpers te plaatsen. Ook waar het gaat om het prijsniveau en het plaatsen van de keuken scoort het bedrijf uitstekende reviews. "We doen kennelijk iets goed", vertelt Eric. "Waar het gaat om plaatsing van de keuken kunnen wij alles voor de klant regelen, van slopen tot koken zeg maar en alles wat daar tussen zit. Daarnaast hoeft de klant hier niet te onderhandelen, wij geven direct de laagste internetprijs. Transparant, helder en met korte levertijden." Keukenfavoriet in De Goorn, de rit er naar toe, is het zeker waard!
Keukenfavoriet is gevestigd aan de Wieder 35 in De Goorn (in pand RoKo Wooncentrum), tel. 0229-544439, zie ook www.keukenfavoriet.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 18 oktober 2017 - 08:09