Rodi

Gezondheid begint in de darmen

Nicole van Stokkum. (Foto: aangeleverd)

                     ADVERTORIAL
PURMEREND - Niemand praat er graag over maar darmklachten - in welke vorm dan ook - kunnen de kwaliteit van je leven stevig beïnvloeden. Nicole van Stokkum van het Colon Health Center in Purmerend, voorheen in Hoorn, weet daar alles van. Veertien jaar geleden was zij zelf op zoek naar oplossingen voor haar klachten en zo kwam zij uit bij colonhydrotherapie, hoge darmspoelingen. Door het verwijderen van oude ontlasting uit de darm is de darm beter in staat voedingstoffen op te nemen en gaat de druk van het immuunsysteem af waardoor deze zal versterken.


Bij de volgende gezondheidsklachten zullen darmspoelingen veel baat hebben: Slechte spijsvertering, maagzuur, gasvorming, energieloos, spastisch darm, vermoeidheid, depressie, hoge bloeddruk, pijn in spieren en gewrichten, hoofdpijn, migraine, eczeem en acne, allergieën, sterke lichaamsgeur, slapeloosheid, slechte adem. Deze klachten worden vaak veroorzaakt door een teveel aan afvalstoffen in het lichaam. Doordat deze toch het lichaam willen verlaten ontstaat er eczeem, acne, gasvorming en een sterke lichaamsgeur.
Door jaren van drukte, stress en ongezonde levenswijze kan er op de darmwand een rubberachtige laag van aangekoekte, verharde ontlasting ontstaan. Deze aangekoekte laag houdt de opname van voedingsstoffen door het lichaam tegen. In plaats daarvan worden de afvalstoffen uit de ingedikte stoelgang door de darmwand weer in de bloedstroom opgenomen. Deze afvalstoffen bereiken zodoende andere organen zoals de nieren en de lever, die vervolgens deze extra last op zich moeten nemen. Hierdoor komt het gehele systeem (lees lichaam) onder druk te staan, waardoor het zich niet meer goed kan weren tegen al deze afvalstoffen. Gevolg hiervan zijn de lichamelijke klachten die ontstaan. De behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijze en worden vergoed vanuit de aanvullende pakketten bij de ziektekostenverzekeraars.
Colon Health Center is te vinden aan Venediën 25B in Purmerend. Meer weten? Bel 06-46635677, mail info@colonhealthcenter.nl of kijk op www.colonhealthcenter.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 19 oktober 2017 - 14:41