Rodi

In de prijzen na opening Jongwijs Pakket

Dit keer ging de prijs naar Anne-Rose en Bart-Jan van der Weerd. (Foto: aangeleverd)

VOLENDAM/PURMEREND - Nemassdeboer/RegioBank heeft een prijs verloot onder alle klanten die in de maand september een Jongwijs Pakket hebben geopend voor hun (klein)kinderen. Dit keer ging de prijs naar Anne-Rose en Bart-Jan van der Weerd. Nemassdeboer feliciteert Anne-Rose en Bart-Jan van harte met hun prijs. Zij ontvingen beiden een cadeaubon van Patricia Boersma, adviseur voor RegioBank bij Nemassdeboer.


Overal sluiten banken hun kantoren. RegioBank bewijst dat het ook anders kan. Voor een persoonlijk advies kunt u gewoon even binnen lopen. Zonder afspraak en wanneer het u uitkomt. Eerder dit jaar heeft RegioBank twee fantastische prijzen gewonnen! RegioBank is door SAMR verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland en door CCDNA Award benoemd tot de meest klantgerichte bank van Nederland.

Meedoen?

De Jongwijs-actie gaat ook de komende maanden gewoon door. Iedereen die een Jongwijs rekening opent bij nemassdeboer/RegioBank maakt dus kans op een fraaie prijs. Belangstellenden zijn welkom in een van onze kantoren in Volendam (Julianaweg 208 B) of Purmerend (Slotplein 17).

Artikel geplaatst op maandag 30 oktober 2017 - 09:45