Rodi

Al twee jaar Mediterraans genieten in Makado

Al twee jaar Mediterraans genieten in Makado. (Foto: Michael Brouwers/RM)

PURMEREND - Een groente- en fruitafdeling om van te watertanden, een eigen slager, verse brood en superlekkere gerechten waar je blij van wordt. Mediterrane supermarkt Ay Market is een aanwinst voor iedereen die van lekker eten houdt. De supermarkt in winkelcentrum Makado bestaat alweer twee jaar!


"In de eerste plaats wil ik onze klanten bedanken", zegt Burhan, eigenaar van Ay Market. "We zijn twee jaar geleden begonnen als dochteronderneming van het Purmerendse restaurant Kriti. Je vindt dan ook naast Turkse en Marokkaanse ingrediënten ook veel Griekse producten. Maar ook voor Surinaamse en Aziatische gerechten zijn klanten bij ons aan het juiste adres. We hebben een hoekje in de winkel waar verse döner verkrijgbaar is en ook hebben we heerlijke Turkse pizza. Met alle verse ingrediënten die we in de winkel hebben, tover je de heerlijkste, exotische gerechten op tafel. We adviseren klanten ook graag met kooktips. Bovendien kunnen we met bijvoorbeeld bbq-schotels catering verzorgen."

Overzichtelijk

Ay Markt is de grootste mediterrane supermarkt in Purmerend die zich ook echt op Nederlandse klanten richt. "Zo ziet de supermarkt er opgeruimd en overzichtelijk uit en is er een herkenbare routing, net als in reguliere supermarkten. Ook vind je bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen bij ons in de winkel. Via onze Facebookpagina - met ruim tweeduizend likes - blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en acties. Zo hebben we elke vrijdag shoarma voor slechts vier euro per kilo!"
Meer weten? Bezoek de winkel in winkelcentrum Makado of check de Facebookpagina van Ay Market.

Artikel geplaatst op donderdag 26 oktober 2017 - 15:47