Rodi

Maat en stijladvies Delia: 'de perfecte pasvorm'
Tien of vijftien euro korting bij inruil oude beha

PURMEREND - Het dragen van de verkeerde beha heeft een negatief effect op uw outfit en zelfs op uw volledige look. Een te kleine beha, een te grote beha of het foute model voor uw borsten kan uw outfit en silhouet kraken. Schouderbandjes die insnijden, een rugpand dat te hoog zit, fronsjes in de cups… Dat voelt u niet alleen, je ziet het ook écht, ook al draagt u kleding boven uw lingerie. Perfect zittende lingerie stroomlijnt uw silhouet, geeft uw boezem een mooie vorm en maakt uw look helemaal af. Maar het belangrijkste: het voelt gewoon veel lekkerder.

                           ADVERTORIAL

Als u van plan bent om binnenkort een nieuw beha aan te kopen, kom dan gerust vrijblijvend langs om u te oriënteren. Onze ervaren stylistes helpen u graag bij het vinden van de perfecte lingerie. Het is namelijk niet vanzelf sprekend dat u altijd de zelfde maat draagt. Uw borsten kunnen in maat veranderen door pubertijd, schommeling van gewicht, zwangerschap of overgang. Allemaal factoren die invloed hebben op uw beha maat.

Beha inruilweken

Om uw niet correct passende beha een tweede leven te geven hebben wij van 10 tot en met 25 november de beha inruilweken. U krijgt bij aankoop van een nieuwe beha* € 10.- terug voor uw oude beha ongeacht het merk. Koopt u een lingerie set aan [ beha slip] dan krijgt u *€ 15.- terug voor uw oude beha. [1 op 1] Dit is ook van toepassing op alle prothese lingerie. Net zoals met voorgaande beha inruil acties nemen wij de beha`s in, controleren deze en herstellen deze beha`s waar nodig en gaan dan naar het plaatsje Nathan in Mozambique, waar twee Nederlandse zusters met hun gezin wonen en werken. Hier worden de beha`s onder de lokale bevolking verdeeld.
Lingerie Delia & MammaCare is te vinden aan Dubbele-Buurt 17 in Purmerend. Meer weten? Kijk op www.lingeriedelia.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 08 november 2017 - 12:55