Rodi

Eén brok woonexpertise
Kembra opent Design Center 136 in Purmerend

Kembra opent Design Center 136 in Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Wanneer je een nieuw huis gaat kopen of je denkt aan een verbouwing van je huidige woning zou je een kijkje kunnen nemen bij het Design Center 136 aan Netwerk 136 in Purmerend. Daar zou je even rustig het hout van de handgemaakte keukens kunnen voelen, de kleur van het badwater met je telefoon veranderen of achteloos over de gietvloer met levenslange garantie lopen. Dat zou je kunnen doen... Maar pas op, want je wordt er nogal hebberig en het duurt dagen voordat die glimlach van je gezicht verdwijnt.
Kembra - bekend van keukens en maatwerkmeubilair - opende onlangs het Design Center in Purmerend. "Het was een geweldige start met honderden bezoekers. Ik wil dan ook graag iedereen bedanken voor een geweldig openingsweekend", zegt Rutger Brand, eigenaar van Kembra en initiatiefnemer van het Design Center. "We werkten in de praktijk al veel samen met professionele partijen om woningen en kantoren volledig in te richten. Dan heb ik het over vloeren, wanden, verlichting, badkamers, inbouwkasten en accessoires. Maar we werken bijvoorbeeld nu ook samen met een specialist voor beeld en geluid die de apparatuur volledig ingebouwd en weggewerkt aan het interieur kan toevoegen. Bovendien maakt een van onze partners met domotica van je een woning en volledige smart home. Dan heb je geen zeven afstandsbedieningen meer op je salontafel, maar regel je onder meer beeld, geluid, verlichting en zonwering via één app op je telefoon."
Het Design Center is niet alleen een walhalla voor particulieren, maar is bovendien het adres voor architecten, projectontwikkelaars, bouwbegeleiders en particuliere opdrachtgevers om zelf een bouwteam samen te stellen voor nieuwbouw- of verbouwprojecten. "We hebben diverse kamers waar je met al onze specialisten kunt afspreken. Zo vind je op één adres alle expertise op gebied van wonen. Wij zijn één aanspreekpunt en kunnen het hele bouwproces begeleiden. Bijzondere wensen? Het is zo gek niet te bedenken of we kunnen het maken. In onze werkplaats - pal achter de showroom - werken professionals die alles zelf kunnen bouwen. Zo leveren we maatwerk op elk gewenst niveau."
Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in Design Center 136 aan Netwerk 136 in Purmerend. Meer informatie via www.dc136.nl of 0299-468545.

Artikel geplaatst op woensdag 01 november 2017 - 09:36