Rodi

Beleef de Najaarsbeurs bij EP:Beerepoot

(Foto: aangeleverd)

HOORN - Horen, voelen, proeven, zien; Ervaar bij EP:Beerepoot in Hoorn de grootste najaarsbeurs in electronica van Noord-Holland. Van 23 tot en met 26 november zijn er demonstraties, presentaties, acties en (dag)aanbiedingen die de zintuigen prikkelen. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service, maken de beleving compleet.


Ontdek tijdens de dagelijks gegeven demonstraties de nieuwste trends en innovaties op het gebied van elektronica. Beeld, geluid en smaak nemen de bezoekers mee op reis. Proef de heerlijke koffie uit de volautomatische koffiemachines en de verrassende gerechten die de koks bereiden met de keukenapparatuur. Bekijk de levensechte beelden op de nieuwste (OLED)schermen en beleef de geavanceerde (streaming) audio-apparatuur in de sfeervol ingerichte woonkamers. Of neem deel aan de workshops! Voor jong en oud, voor alle smaken, een belevenis voor iedereen.
EP:Beerepoot is de enige winkel in Noord-Holland waar men alle merken, modellen en formaten OLED televisies kan aanschouwen. Nóg unieker: ze presenteren de grootste OLED TV’s van Panasonic, LG én Sony die er zijn! Ontdek hoe indrukwekkend een 77 inch OLED daadwerkelijk is. En ook dit jaar pakken ze weer uit met gratis dinercheques bij aankoop van geselecteerde producten, welke men kan besteden bij prachtige restaurants. Uiteraard zijn de welbekende dagaanbiedingen ook van de partij. Wie zeker wil zijn van een dagaanbieding kan teleurstelling voorkomen door hem alvast online te reserveren.
Beleef het mee van 23 tot en met 26 november aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg 16B in Hoorn. Najaarsbeurskrant niet ontvangen? Bekijk hem dan op www.epbeerepoot.nl

Artikel geplaatst op woensdag 15 november 2017 - 09:51