Rodi

'Filerijden wordt leuk!'
Heron Auto Purmerend klaar voor de toekomst

De grand opening bij Heron Auto Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Nagelnieuw, hypermodern en klaar voor de toekomst. Na maanden zwoegen op de kleigrond van Baastee-Noord zijn de nieuwe panden van Heron Auto Purmerend vorige week donderdag officieel geopend. In de showroom bomvol gasten maakte host Winston Gerschtanowitz er een gezellig feestje van. Samen met oud-Formule 1-coureur Christijan Albers en overige gastsprekers - Willem Trip, Henk van der Kwast en Rob Visser - werd onder meer de toekomst van de automobielbranche onder de loep genomen.


Rijden we over tien jaar in zelfrijdende auto's? Willem Trip (Senior Vice president Pon Passenger Cars) verwacht superslimme auto's, maar helemaal zelfrijdend? "Voorlopig niet, maar wellicht over twintig of dertig jaar. Auto's kunnen natuurlijk nu al deels zelf rijden en dat zal zich verder gaan ontwikkelen, maar de bestuurder blijft belangrijk en zal zelf het stuur nog regelmatig over moeten nemen. Het autorijden gaat zeker aangenamer worden, niet alleen qua entertainment, maar ook werkgerelateerde zaken. Rijden en werken integreren steeds beter en filerijden wordt straks nog leuk ook!"
Rob Visser, directeur Heron Auto, was apetrots op zijn nieuwe werkplek. "Dit is de kroon op ons werk. Tien jaar lang hebben we uitgekeken naar een nieuwe locatie en uiteindelijk zijn we super tevreden op de Baanstee Noord. Heb je gezien hoeveel auto's er over deze vierbaansweg rijden? Dit onderkomen is voorzien van de nieuwste technieken, is energiezuinig en klaar voor de toekomst."
De dealer van Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA, onthulde deze avond ook de nieuwe Audi A8. Vervolgens kregen de gasten alle ruimte om het nieuwe onderkomen van Heron te bekijken. Op vrijdag, zaterdag en zondag was er een groots opgezette opening vol unieke acties voor het publiek.
Meer weten? Kijk op www.heronauto.nl of bel 0299-314100.

Artikel geplaatst op donderdag 16 november 2017 - 09:50