Rodi

Alles klopt bij Flowers by Jennifer

Een deel van de vaste staf van de bloemenzaak. Van links naar rechts: Dian, Wendy en Jennifer. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Specialist in rouw- en trouwwerk, dagelijkse aanvoer van verse bloemen, inkoop van bloemen en planten in eigen handen en altijd paraat als sociaal aanspreekpunt. Vier factoren die vanzelfsprekend zijn bij Flowers by Jennifer. Tel erbij op dat eigenares Jennifer Gerver (44) afkomstig is uit een échte bloemenfamilie en het succes laat zich raden. "Als je een zaak als deze goed wil laten lopen, moet het er van nature in zitten. Anders moet je er nooit aanbeginnen", aldus Jennifer.
We spreken haar middenin de gigantische kerstdrukte. Desondanks laat Jennifer graag het licht schijnen over haar bloemenzaak. Een zaak die ze al gedurende 12 jaar met veel plezier runt. En waar ze zich omringd weet met medewerksters die dezelfde taal spreken. "We hebben met Wendy, Dian, Sandrina, Cora en onze vaste bezorgster Fietje een geweldig leuk team. Ik hoor vaak dat dit overslaat naar de klanten. Mooi, want daar doe je het tenslotte voor. Ik zit eigenlijk al vanaf mijn veertiende jaar in de bloemen. Ben ooit begonnen aan het Meerland, had daarna een stal bij het Tilburyplein maar moest daar vanwege nieuwe wetgeving vertrekken. Toen zag ik deze winkel leeg staan en besloot de kans met beide handen aan te pakken. Tot de dag van vandaag heb ik hier nooit spijt van gehad", vertelt Jennifer.
Accessoires
Bij Flowers by Jennifer kan men niet alleen terecht voor kakelverse bloemen en planten. Ook een flink assortiment accessoires bepaalt de inrichting van de gezellig aangeklede winkel. Vooral in deze kerstfeestelijke periode slaagt u er goed voor een leuke en trendy accessoire voor in huis of buiten.
Vertrouwen
Jennifer bedient veel zakelijke klanten. "Dat is een gevolg van het feit dat we elke dag verse bloemen leveren. Daardoor doen we ook bestellingen op rekening. Is een kwestie van vertrouwen. En we kunnen de bezorging door heel Nederland regelen."
Flowers by Jennifer is gevestigd aan de Poelstraat 29. Het telefoonnummer is 0299 420200. Via e-mail te bereiken op info@flowersbyjennifer.nl Voor een kijkje op de website klikt u op www.flowersbyjennifer.nl De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur; zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Artikel geplaatst op woensdag 20 december 2017 - 10:33