Rodi

Prominent Purmerend geheel vernieuwd

Hielke Spoelstra in de compleet vernieuwde winkel van Prominent. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Prominent, gevestigd op het adres Netwerk 1, heeft onlangs een complete restyling ondergaan. De frisse wind zorgt ervoor dat de vernieuwde collectie relaxstoelen en relaxbanken nog beter gepresenteerd wordt.
De ruim opgezette winkel werd grondig onder handen genomen. Na weken breken, timmeren, schilderen en vloeren leggen, zit de verbouwing van de winkel in Purmerend er op. Met de vernieuwde inrichting is de nieuwe uitstraling van het pand binnen en buiten compleet. Het paars aan de buitenzijde maakte plaats voor stijlvol zwart met wit. Binnen is een prettige sfeer gecreëerd met zithoeken en de juiste belichting.

Prettige sfeer

“Die sfeer is voor ons heel belangrijk, net als een persoonlijke benadering,” vertelt Hielke Spoelstra, een van de verkoopadviseurs van Prominent Purmerend. “Weinig mensen weten dat dit een familiebedrijf is. De broers Geert Jan en Michiel van Olst openden in 1999 de eerste Prominent-winkel. Inmiddels zijn er vestigingen door het hele land. Het typische familiebedrijfkarakter is gebleven, waardoor onder andere de persoonlijke benadering is gebleven.”

Eerst koffie

Het bezoek begint met een kop koffie. Spoelstra: “We bespreken de wensen van de klant en wat we te bieden hebben. Daarna meten we de lichaamsmaten van de klant op, zithoogte en –diepte, armlengte, ruglengte, enzovoorts. We werken zelfs samen met een ergotherapeut om goed zitcomfort te garanderen. Elke fauteuil die we leveren, is geheel op maat gemaakt voor de klant. Dit gaat ook op voor het design en de bekleding. Alles kunnen we tot in detail personaliseren. Of het nu een sta op-fauteuil betreft, een relax- of bijzetfauteuil of een complete bank. De rode draad is het zitcomfort. Die moet altijd perfect zijn.”
Een extra service van Prominent is dat mensen er hun fauteuil of bank zonder aanbetaling kopen. “En op alle producten geldt een garantie tot vijf jaar. We hebben daarnaast een eigen bezorg- en servicedienst. Kortom, tot en met het laatste contact, is alles tot in de puntjes geregeld!”, aldus Hielke Spoelstra tot slot
Kijk voor meer informatie over Prominent en de collecties kijkt u op www.prominent.nu.

Artikel geplaatst op woensdag 17 januari 2018 - 11:25

Foto's