Rodi

Laatste weekend Magazijnleegverkoop

(Foto: aangeleverd)

ZWAAGDIJK-OOST - De razend populaire Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot loopt helaas alweer op zijn eind! De hele week was het een drukte van jewelste. Bij het openen van de deuren stonden dagelijks de koopjesjagers weer klaar om te profiteren van extreem hoge kortingen. De voorraad in het magazijn is flink geslonken, maar niet getreurd; er staan nog voldoende prachtige aanbiedingen en iedereen is het hele weekend nog van harte welkom!


De altijd drukbezochte Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot op het WFO-terrein te Zwaagdijk-Oost is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert grootse aanbiedingen voor op. Klanten ontvangen nog tot en met zondag 21 januari extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken. Wasmachines, drogers, (Oled)televisies, stofzuigers, koelkasten, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura, AEG en vele andere A-merken zijn aanwezig.
Kom wel zo snel mogelijk langs, want het op=op principe wordt gehanteerd. Naast spectaculaire kortingen ontvangt men ook uitgebreid advies en ongekende service en natuurlijk de garantie die men van EP:Beerepoot gewend is.
Zaterdag 20 januari is men van 10.00 tot 18.00 uur welkom, zondag 21 januari is het magazijn op Bollenmarkt 15, 1681 PJ te Zwaagdijk-Oost van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Kom langs en profiteer dit weekend nog van deze hoge kortingen, maar met de service van EP:Beerepoot!

Artikel geplaatst op woensdag 17 januari 2018 - 10:37