Rodi

Flowers by Jennifer opent 2e vestiging

Broer en zus Jantje en Jennifer hebben er veel zin. (Foto: aangeleverd),

PURMEREND - Na 12 jaar ondernemen aan de Poelstraat vindt Jennifer Gerver, eigenares van Flowers by Jennifer, het tijd worden voor uitbreiding. Ze opent op donderdag 1 februari aan het Gildeplein (Overlanderstraat) een nieuwe vestiging. Voor alle duidelijkheid, de winkel aan de Poelstraat blijft.
Op het moment dat Jantje Gerver, de broer van Jennifer, de winkel in Purmer-Noord te huur zag staan, kwamen zij op het idee om samen te gaan werken en zo weer terug te gaan in hun oude buurt. Het is uiteraard een grote stap maar iedereen heeft er veel zin in. “Het is hartstikke leuk om oude klanten weer op te zoeken. De winkel krijgt dezelfde uitstraling als onze bloemenzaak aan de Poelstraat. Dus met leuke snuisterijen, mooie planten en altijd verse bloemen, die dagelijks worden bezorgd door Jantje. Hij zit immers ook al jaren lang in de bloemenhandel”, aldus Jennifer.
Vanaf aanstaande donderdag kunnen klanten dus naast de Poelstraat ook terecht in de winkel aan het Gildeplein. Jennifer en haar team heten u van harte welkom.

Artikel geplaatst op donderdag 25 januari 2018 - 11:38