Rodi

Schoonheidsspecialiste Marga komt aan huis

Marga komt desgewenst thuis voorrijden. Natuurlijk is een afspraak in haar salon ook mogelijk. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Een schoonheidsspecialiste aan huis! Dat is wel heel fijn. Geen oppas te regelen, niet door weer en wind de weg op, maar heerlijk een schoonheidsbehandeling ondergaan in je eigen huis. Beauty by Marga geeft in de hele regio aan huis haar schoonheidsbehandelingen. Wie toch een bezoekje aan haar salon prefereert, kan terecht in de salon in Marga (37) in Middenbeemster.
De Beemsterlinge zit al lang in het vak. Nadat ze bij verschillende DA drogisterijen gewerkt heeft, waar ze ook de salons runde, besloot ze haar passie te volgen, zelfstandig verder te gaan en haar klanten de mogelijkheid te bieden om thuis langs te komen. "Ik neem alles mee, van de handdoeken tot de opklapbare behandelstoel. Ik werk met de producten van Dr R.A. Eckstein, natuurlijke producten die niet op dieren zijn getest", aldus Marga.

Ontspannen


Klanten ervaren het als heel ontspannen dat Marga aan huis komt. "Niet alleen voor mensen die slecht ter been zijn is het fijn, maar ook bijvoorbeeld voor moeders die geen oppas hoeven te regelen".

Samenwerking


Sinds mei vorig jaar is Marga een samenwerking aangegaan met De Zorgcirkel. Het betekent dat ze alle instellingen in de regio bezoekt. "Klanten die in het bezit zijn van een Cirkelpas krijgen bij mij 10% korting op een behandeling naar keuze". Er is al een basisbehandeling van een half uur tot een Deluxe van 2 uur. Alle behandelingen staan op de website. Afspraken zijn zowel overdag als in de avond mogelijk.
In februari en maart krijgt iedereen bij een behandeling naar keuze een lip balm van Dr Eckstein ter waarde van € 5,80 cadeau. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 06 14882242 of kijk op www.beautybymarga.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 30 januari 2018 - 15:26