Rodi

Open dag vrouwvriendelijke sportschool Curves
Zondag vanaf 10.00 uur aan de Wagenweg

De sportzaal van Curves aan de Wagenweg. Inzet: Machteld van Laanen. (Foto's: aangeleverd)

PURMEREND - Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het verschil tussen Curves en een ‘gewone’ sportschool, organiseert Curves Purmerend zondag 10 februari een open dag. Uitgelegd wordt wat het geheim van Curves is en men krijgt informatie over het unieke trainings- en voedingsprogramma. Voor de volledigheid, Curves is een sportschool speciaal voor vrouwen.
Belangstellende dames krijgen een rondleiding, figuuranalyse, waarbij BMI, vetpercentage en spiermassa berekend wordt. Ook kan er kennis gemaakt worden met de 30-minuten work-outs en staan deskundige coaches klaar om alle vragen te beantwoorden. Ondersteuning is er van een coach. Machteld van Laanen van Curves Purmerend: "De work-outs kunnen worden aangevuld met een flexibel maaltijdplan dat een goede aanvulling biedt op het sporten. Natuurlijk wordt een kopje koffie of thee geschonken".

Voeding en beweging


Curves zet zich al jaren in om vrouwen te laten bewegen en biedt haar leden de mogelijkheid om een bewegingsprogramma te combineren met een voedingsprogramma, Curves Complete. Op de open dag leggen de coaches uit hoe het speciaal op vrouwen afgestemde programma werkt en waarom het zo effectief is. Wie persoonlijk advies wil, kan een afspraak maken voor een gratis figuuranalyse en een berekening van BMI en vetpercentage. Van Laanen: "Speciaal in het kader van de open dag geldt een tijdelijke actie waarmee nieuwe leden geen inschrijfgeld betalen bij een jaarlidmaatschap".

Wereldwijd


Curves is een wereldwijde organisatie met 5.000 clubs in 80 landen. Ruim twintig jaar geleden heeft het bedrijf het 30-minuten concept speciaal voor vrouwen uitgevonden en ontwikkeld. De oorsprong van de organisatie ligt in Amerika. In Nederland zijn inmiddels 51 vestigingen.
Curves Purmerend is zondag aanstaande open van 10.00 tot 17.00 uur. Alle dames zijn welkom aan de Wagenweg 12a. Voor meer informatie kun je bellen met 0299 840 722 of mailen naar purmerend@curves.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 06 februari 2018 - 12:52

Foto's