Rodi

Collectieve zonnepanelenactie Purmerenders

De collectieve actie wordt gestimuleerd door de gemeente Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Beter voor het milieu én voor uw portemonnee zorgen door zelf energie op te wekken, het kan!
In Purmerend gaat een bijzondere zonnepanelenactie van start. Een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een gunstige prijs. Ook is het voor kopers mogelijk om met dit aanbod de btw terug te vragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen de actie gratis verzorgd door een gespecialiseerd administratiekantoor.

Bewonersavonden


Deze collectieve actie gestimuleerd door de gemeente en tot en met 29 april 2018. Als u meer wilt weten of indien u vragen heeft, dan bent u van harte welkom op de bewonersavonden. Hier voorzien onafhankelijk loket Duurzaam Bouwloket in opdracht van de gemeente Purmerend de bezoekers van meer informatie. De avonden zijn dinsdag 6 maart om 20.00 uur in Grand Café Heel Europa, Genuahaven 48 en woensdag 14 maart in Partycentrum Concordia, Koemarkt 45. Aanvang 20.00 uur.

Aanbod op maat


De deelnemende installateurs zijn: Sunforce, Solar2020 en De Solar Store. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de zonnepanelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Zij maken hierbij altijd een aanbod op maat.
Meer informatie over de actie is te vinden op www.duurzaambouwloket.nl/actiepurmerend. Tevens kunt u zich hier gratis en vrijblijvend inschrijven.

Artikel geplaatst op woensdag 14 februari 2018 - 15:53