Rodi

Open dag Schoonheidsstudio's Paul Bode
met huidmetingen en volop specialisaties
Hapje, drankje, gratis tas en miniatuurtjes op 10 maart

Paul Bode in zijn studio aan de Kanaalschans. Hij heet iedereen welkom op de open dag van 10 maart. (Foto: JB)

PURMEREND - Schoonheidsstudio's Paul Bode houdt op zaterdag 10 maart open dag in zijn zaak aan de Kanaalschans. Belangstellenden zijn welkom van 11.00 tot 15.00 uur.
De dag heeft een speciaal karakter vanwege het feit dat Paul 35 jaar geleden als schoonheidsspecialist, destijds vanuit zijn huis, startte. Voor de bezoekers goed om te weten dat ze op 10 maart een hapje en een drankje krijgen aangeboden. En in het kader van het jubileum is er een loterij. Iedereen krijgt een lotnummer en is in de gelegenheid om een schoonheidsbehandeling te winnen.

Topmerk Hannah


Bode laat alle facetten van zijn specialisaties zien. Zoals 3D permanent make-up voor wenkbrauwen. Met een speciaal mesje worden pigmentstreepjes in de wenkbrauwen geplaatst, de zogeheten Hairstroke (blade) techniek. Het betekent geen vette tattoo streep meer. Verder krijgen bezoekers van de open dag uitgebreide informatie over het merk Hannah. Dit is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten die zelf huidcoach zijn. Zoals Paul Bode, die al ruim 26 jaar met dit huidmerk werkt. Hij laat zich op de open dag vergezellen door een professionele huidcoach van dit Nederlandse topmerk.

Promotieteam


Verder is er een promotieteam van Hannah. Er worden huidmetingen gedaan op vochtgehalte, vet, zuurgraad, hoeveelheid pigment en de gevoeligheid van de huid. Uit deze metingen komt een gemiddelde en aan de hand daarvan krijgt u een persoonlijk advies welk product van Hannah voor u het beste is. Ook worden miniatuurverpakkingen weggegeven.
Sugaring is een andere specialisatie van Paul Bode. Dit is een ontharingstechniek met suiker. "Het haalt op een milde manier overtollige haren op het hele lichaam, van je gezicht tot je teen, weg. Het breekt de haren niet af en het is niet pijnlijk", aldus Paul Bode. "Ik geef trouwens ook les in deze techniek".

20% korting


Nog een laatste extraatje voor bezoekers van de open dag: in het City-boekje van Purmerend staat een cheque van Schoonheidsstudio's Paul Bode. Als u deze cheque op 10 maart meeneemt, krijgt u in het kader van het 35-jarig jubileum 20% korting op een behandeling naar keuze. Stel dat u een 3D permanent make-up behandeling wilt, dan betaalt u geen € 275,- maar € 225,-. Toch mooi meegenomen.
Last but not least worden alle bezoekers van de open dag verrast met een opvouwbare tas. Altijd handig voor als u onverhoopt besluit boodschappen doet en onverhoopt uw reguliere boodschappentas thuis heeft gelaten.
Schoonheidsstudio's Paul Bode is gevestigd aan Kanaalschans 8 te Purmerend. Het telefoonnummer is 0299 473 656.

Artikel geplaatst op donderdag 22 februari 2018 - 11:47