Rodi

Denhil breidt uit met zonwering en terrasoverkappingen
Openingsactie: gratis montage electronica

Het familiebedrijf in optima forma, zittend onder een van de terrasoverkappingen in de showroom. Van links naar rechts: Kim, Tessa, Dorien en Marcel. (Foto: John Bontje)

Klant koning

PURMEREND - Sinds zes jaar zijn Dorien en Marcel Mastenbroek met Denhil Kozijnen en Geveltechniek met veel succes gevestigd aan Impuls 65 in de Baanstee-Oost. Momenteel legt het echtpaar, geholpen door hun inmiddels ook aan het (familie)bedrijf verbonden dochters Tessa (29) en Kim (26), de laatste hand aan Denhil Zonwering & Buitenleven.
Dinsdag 6 maart is de feestelijke opening van deze speciaalzaak op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen. Toeval of niet, maar de nieuwe zaak ligt pal tegenover de bestaande vestiging, in dit geval op nummer 35. Makkelijker kan bijna niet! De openingsactie liegt er niet om. Van dinsdag 6 tot en met zaterdag 10 maart geldt dat montage op alle electrisch bedienbare overkappingen en rolluiken gratis wordt uitgevoerd, mits het op de begane grond is. Is sprake van montage op een verdieping dan geldt een toeslag.

Gezelligheid

Bezoekers van Denhil Zonwering & Buitenleven worden meteen als ze de trap op zijn geconfronteerd met een sfeertje dat onmiddellijk doet vermoeden alsof het voorjaar is aangebroken. In de ruimte zijn vier terrasoverkappingen, inclusief loungesets, geplaatst. Gezelligheid kent geen tijd! Daarnaast hangen her en der in de showroom verschillende systemen en modellen zonweringen. Een van de paradepaardjes is Screenline oftewel jaloezieën die goed aangesloten tussen de kozijnen worden geplaatst. Denhil is dealer van Verano. "Daar hebben we heel goede ervaringen mee. Het is allemaal van aluminium, kwalitatief hoogwaardig, de service is perfect en, niet onbelangrijk, het bedrijf is in Nederland gevestigd. En dat vinden wij heel belangrijk", aldus Dorien Mastenbroek, die eraan toevoegt dat de showroom naar eigen idee maar in nauwe samenwerking met Verano tot stand is gekomen.
In crisistijd begonnen

Zes jaar terug begonnen Dorien en Marcel met een nagenoeg lege portefeuille het avontuur dat Denhil heet. "We zijn middenin de crisistijd begonnen. Desondanks besloten vooral 50-plussers om hun huizen te verbouwen. Kozijnen moesten nodig worden vervangen. Om die reden was 2016 voor ons een heel druk jaar. Later kwamen ook steeds meer jongeren in de winkel. Ik kan met enige trots zeggen dat we een grote en hechte klantenkring hebben. Dat we nu de tweede zaak starten, zien we als een logisch verlengstuk. Maar natuurlijk blijft het altijd spannend", aldus de enthousiaste Dorien (57).
Het klinkt cliché maar Denhil maakt de huisregel 'klant is koning' altijd en overal waar. Jongste dochter Kim: "Het klantcontact staat bij ons met stip op nummer één. We nemen de tijd voor de klanten. Daar hoort ook altijd een kop koffie bij. Je ziet tenslotte zomaar twee tot tweeënhalf uur met de mensen om tafel. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten. Mijn moeder stuurt zelfs kaartjes als klanten of de kinderen van hen jarig zijn. Die aandacht wordt zeer gewaardeerd. En het leuke is dat er een soort kruisbestuiving plaatsvindt".
De gunfactor richting Denhil is dan ook groot. Dorien: "Het is niet alleen de interesse in klanten. Ik zeg met enige trots dat onze service uitstekend is. Dat krijgen we ook vaak terug van de mensen. En dat we werken met een vaste montageploeg draagt hier ook aan bij. Het vertrouwen is groot."
Denhil Kozijnen en Geveltechniek op nummer 65 en Denhil Zonwering & Buitenleven op nummer 35 zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Maandag gesloten. Voor meer informatie kunt u bellen, 0299 413103. Of kijk op www.denhil.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 02 maart 2018 - 12:26

Foto's