Rodi

Peperbloem houdt workshop bloemstuk maken

Voorbeeld van een schitterend bloemstuk van Peperbloem. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Bloemenspeciaalzaak Peperbloem organiseert op woensdag 21, donderdag 22 en dinsdag 27 maart, van 19.30 tot 21.30 uur, workshopavonden bloemstukken maken. Plaats van handeling is lunchroom De Oorsprong, Peperstraat 23. Deelnemers hebben keuze uit vijf stukken die ze kunnen maken.
De kosten variëren van € 27,50 tot € 40,-, afhankelijk van welk stuk u gaat maken. Dit is inclusief materiaal en kopje koffie of thee. De voorbeelden zijn te zien in de winkel of op de website www.peperbloem.nl (bij workshops).
Aanmelden kan via info@peperbloem.nl of tel. 0299 474070. Men kan zich ook persoonlijk in de winkel opgeven. Het is eveneens mogelijk met een groep vriendinnen, collega's of familie een workshop op maat af te nemen. Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen, bellen of langskomen.

Over Peperbloem


Peperbloem is een speciaalzaak met voor ieder wat wils. U vindt er een basiscollectie aangevuld met verschillende soorten rozen, speciale bloemen, grassen en takken. Zoals bijzondere tropische bloemen en lelies en de mooiste bloemen uit het seizoen. En is het niet voorhanden, dan bestelt eigenares Yvonne Breuk het voor u.

Artikel geplaatst op woensdag 07 maart 2018 - 08:49