Rodi

Autowassen voor de helft van de prijs en gratis paaseieren
Autocleanservice Purmerend stunt gedurende vier dagen

Charl van Zijl met de zakjes chocolade bij de extra bloemenservice van Autocleanservice Purmerend. (Foto: JB)

PURMEREND - Om met de deur in huis te vallen: Autocleanservice Purmerend, gevestigd aan de Maxwellstraat 16, stunt de komende dagen met de prijs voor het auto wassen. Als u op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart en zondag 1 en maandag 2 april uw auto laat wassen en u kiest voor het meest uitgebreide programma, dan betaalt u € 7,50 in plaats van € 15,-.
Dat is nog niet alles, want speciaal in het kader van Pasen krijgt iedereen deze dagen een zakje met paaseitjes. "Ik heb een grote hoeveelheid zakjes met lekkere chocolade gekocht. De paaszakjes krijgen de klanten als attentie mee", aldus eigenaar Charl van Zijl.

Gestage groei


Van Zijl is nu ruim tien jaar eigenaar van Autocleanservice Purmerend en heeft het bedrijf gestaag zien groeien. Niet zo vreemd, want het carwash- en polishcenter in de Baanstee (tegenover Total) heeft met recht alle aandacht voor de klant. "Doordat wij alle auto's voorwassen, weten we exact de plekken waar de borstels van wasmachines niet goed kunnen komen. We lopen alles tot in de puntjes na en dat geldt voor de voorwas-, het totale wasprogramma, maar ook voor onze poetsafdeling. Heeft u na het wassen vragen? Door onze jarenlange ervaring kunt u bij een van onze trouwe medewerkers terecht. En of er nou zand of vogelpoep op de auto zit, als uw auto bij ons wegrijdt, is deze echt helemaal schoon. Mocht u toch nog iets tegenkomen, lossen wij dit uiteraard op".

Klantenkaart


Autocleanservice Purmerend werkt met klantenkaarten, waarop u extra korting verkrijgt per wasbeurt ."Als bijkomend aardigheidje wordt de auto op uw verjaardag altijd gratis gewassen. En indien u gebruik maakt van de knipbonnen die regelmatig in deze krant worden afgedrukt, krijgt u ook een flinke korting op de onze poetsbeurten. Vermeldenswaardig is dat wij al meer dan 10 jaar met textielstroken wassen in plaats van borstels".
Voor de laatste overgebleven druppels na het wassen is er altijd gratis gebruik van extra papier. Dat geldt trouwens ook voor het gebruik van de bandenpomp, het wassen van de matten en het luchtpistool ten behoeve van het schoonmaken van het dashboard. "Dat zijn extra services die er bij horen", aldus Charl.
Trouwe klanten kennen Autocleanservice Purmerend en de service die het carwash- en polishcenter levert op hun duimpje. Voor hen die (nog) geen kennis hebben gemaakt, zijn de komende dagen ideaal geschikt om een bezoekje te brengen. En de auto voor de stuntprijs van € 7,50 een uitgebreide was- en cleanbeurt te laten geven. Met heerlijke paaseieren toe.

Artikel geplaatst op maandag 26 maart 2018 - 16:12