Rodi

Bij Sanisale.com draaien aan het Rad voor extra korting
In verband met 5-jarig bestaan sanitair- en tegelspecialist

U bent welkom bij Sanisale.com aan de Nieuwe Gouw 24 in Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND – Sanitair- en tegelspecialist Sanisale.com bestaat 5 jaar! En dat gaat gevierd worden. Vanaf maandag 2 april (tweede paasdag) staat gedurende twee weken lang een Rad van Fortuin in de winkel aan de Nieuwe Gouw 24. Klanten mogen een draai geven en kunnen op die manier extra korting krijgen op de al lopende BTW-actie. De korting kan flink oplopen!
Sanisale.com is inmiddels uitgegroeid van een grote landelijke en uit 40 winkels bestaande keten tot een internationaal opererende organisatie. De eerste winkels in Duitsland, België, Dubai en Curacao zijn of worden uitgerold. De winkels in Purmerend en Amsterdam Westpoort werken nauw samen. Niet vreemd als je bedenkt dat de zaak aan de Nieuwe Gouw wordt geleid door Peter van Zaanen, terwijl broer Martin sinds twee jaar de gecombineerde Sanisale.com/Keukensale.com in het westelijk havengebied van Amsterdam bestiert.

Duidelijkheid


Peter blikt tevreden terug op de achterliggende 5 jaar. “We hebben veel particuliere klanten, maar werken daarnaast voor projecten vaak samen met aannemers. Op die manier blijft het aangenaam en creatief werken. Er zitten heel leuke klussen tussen, zoals de inrichting van 33 hotelkamers”, aldus Peter, die eraan toevoegt dat duidelijkheid voor de klant centraal staat in de winkel. “Dat vinden wij het allerbelangrijkste. Er is niks vervelenders als dat de klant niet of nauwelijk weet waar hij aan toe is. Dat is ook de reden dat wij, als eigenaars, zelf in de winkels staan. Zo zijn de lijntjes kort”.

Niet overhaasten


Rustig rondlopen, uitzoeken, een 3D-tekening maken en eventueel een vrijblijvende offerte maken. Daarna thuis rustig de offerte op je in laten werken alvorens deze officieel te bekrachtigen of nog enigszins aan te passen. Dat is de route die Van Zaanen voorstaat. “Wij willen de klanten niet overhaasten. We verkopen A-merken tegen scherpe prijzen, de verhouding prijs/kwaliteit is dus goed en we weten waar we over praten. We hoeven de klant daarom niet extra over de streep te trekken”.

Lokaal betrokken


Over lokale betrokkenheid zegt Martin van Zaanen: "Dat is niet onze plicht. Dat is de reden dat we ons als sponsor verbonden hebben aan bijvoorbeeld de harddraverij, het festival Reuring en het Jordaan Festijn. Verder nemen we onze maatschappelijke betrokkenheid bij projecten over pesten op school. En verlenen we medewerking aan programma’s als Uitstel van Executie”, zegt hij tot slot.
Sanisale is gevestigd aan Nieuwe Gouw 24. Het telefoonnummer is 0299 422020.

Artikel geplaatst op donderdag 29 maart 2018 - 11:49