Rodi

Spirituele praktijk opent nieuwe ruimte in Overwhere

Paragnoste Esther Perez. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Afgelopen maandag opende de nieuwe praktijkruimte van Aurora Coaching & Counseling de deuren in Overwhere. De praktijk voor spiritueel advies en persoonlijke begeleiding is niet onbekend in Purmerend. Elke tweede woensdag van de maand is paragnoste/medium Esther Perez, de eigenaresse van de praktijk voor paranormale consulten, te raadplegen tijdens de open inloop van Spiritueel Salon.
Praktijk Aurora al geruime tijd actief. Naast de maandelijke Spiritueel Salon bij Brenda’s Petit Café, houdt Esther Perez dagelijks praktijk in de wijk Overwhere. In haar praktijk ontvangt zij mensen die zoeken naar antwoorden op (levens)vragen en inzichten. Door middel van onder andere kaarten en paranormale waarnemingen, worden praktische handvatten geboden en antwoorden gegeven op uiteenlopende vragen.
Om de opening te vieren, geeft Esther Perez deze maand interessante kortingen en lopen er verschillende acties. Voor meer informatie kan men mailen naar aurorainfo@ziggo.nl of bellen met 06-54621965. Ook kan met direct al een afspraak boeken via de online agenda. De link daarvan is terug te vinden op facebook: auroracoachingcounseling.

Artikel geplaatst op woensdag 04 april 2018 - 08:45