Rodi

Alles buitengewoon bij wandelspecialist Outdoor-hut

Joop Bakker zijn team hebben veel te bieden op het gebied wandelen en out-door. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Iedereen kent de Skihut al bijna 40 jaar dé winkel voor liefhebbers van alle wintersporten zoals schaatsen, skien outdoor kleding en overige winter gerelateerde sporten. Sinds enige tijd herbergt de Skihut een andere specialialiteit in de winkel aan de Gedempte Singelgracht 14, namelijk De Outdoor-hut. Oftewel alles wat met outdoor, wandel, skate en camping te maken heeft.

“Het is bij de meesten bekend dat we al jaren de zaak in Noordholland zijn voor liefhebbers van de wintersport. Daarnaast zijn we nu een échte outdoor winkel met zomers meer aandacht voor de wandel en outdoor artikelen, waarvan een grote afdeling wandel schoenen. We verkopen de topmerken op wandelgebied, zoals Lowa, Meindl, Salomon, Hangwag , Keen,Gri sport, Teva en reef. Dit is kwaliteitsschoeisel in iedere prijsklassen waar je heel lang plezier van hebt”, aldus eigenaar Joop Bakker.

Voetenanalyse

"We werken met een unieke geavanceerde machine om de voeten te analyseren. Hiermee wordt de perfecte schoen voor iedere voet aangemeten en het juiste model gevonden. “Bovendien hebben we zooltjes voor ieder voet type om daar waar nodig is de pasvorm te optimaliseren. Zooltjes helemaal op maat laten maken kan ook. We werken nauw samen met podologen en hebben ook plannen om in de toekomst in de winkel spreekuren te houden. We verkopen overigens niet alleen wandelschoenen, maar ook vrijetijdsschoenen zandalen en slippers om iedereen op goede leest te bedienen; het hele jaar door”.
Tegen muggen

Naast schoenen kunnen klanten in de Outdoor-hut terecht voor onder meer rugzakken, slaapzakken en wandelkleding, zakmessen,drinkflessen, wandelstokken, regenkleding, soft shell, zomerjassen enzovoorts. "We hebben bijvoorbeeld geïmpregneerde kleding tegen muggen, maar ook voor een vlotte polo met stoere print kun je bij ons terecht. En hebben we iets net niet in de juiste kleur of maat dan kunnen we dat razendsnel leveren, want we hebben goede contacten met onze leveranciers voor snelle leveringen. De Skihut en Outdoor-hut zijn speciaalzaken met veel knowhow en vakkennis en de klanten worden op maat bediend. Bakker: “Veel collega's zijn verhuisd naar bedrijventerreinen, maar wij zitten met een grote winkel van 500 vierkante meter in het stadscentrum en dat is toch uniek. Ik nodig iedereen uit om snel een kijkje in de Outdoor-hut te nemen”.
De Outdoor-hut vindt u aan de Gedempte singelgracht 14 in Purmerend, tel. 0299-422734. Meer informatie via www.outdoor-hut.nl of www.skihutpurmerend.nl. Beide sites hebben een eigen Facebook pagina of voor vragen.E-mail; info@skihutpurmerend.nl

Artikel geplaatst op donderdag 26 april 2018 - 12:46