Rodi

Kiloverpakkingen bij Groot in Vlees
Particulieren welkom bij Martin en Marc van Wees aan Neckerstraat

De garage naast het pand is grondig verbouwd tot een winkel. (Fotoi: aangeleverd)

PURMEREND - Het bloed kruipt waar het niet kan gaan. Martin van Wees, onder meer bekend van de keurslagerij die hij jaren geleden in Purmer-Noord berstierde, runt met zijn zoon Marc het bedrijf Groot in Vlees aan de Neckerstraat 39. Van oorsprong een groothandel leveren vader en zoon sinds kort ook aan particulieren.
"We waren al een groothandel, maar de garage naast het pand is tot een winkel verbouwd. Van daaruit bedienen we de klanten", aldus Martin, die de klappen van de zweep kent en het als een uitdaging ervaart om zoon Marc een zetje in de rug te geven. "Vlees is nooit mijn werk geweest, ik heb het altijd als hobby beschouwd. En het is heerlijk om me nu weer optimaal tussen het rund-, varkens-, kip- en lamsvlees te bewegen. Want die soorten verkopen we in kiloverpakking".
De filosofie van Martin en Marc van Wees Groot in Vlees is 'Lekker en gezond en een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs".
De openingstijden zijn: dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 14.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Het telefoonnummer is 06 53 84 96 10.

Artikel geplaatst op dinsdag 01 mei 2018 - 14:51