Rodi

‘Wij gaan verhuizen, verhuis je mee?’
Runnersworld definitief verder vanuit Hoorn

De activiteiten van Runnersworld Purmerend worden vanaf 1 juni voortgezet vanuit de vestiging in Hoorn. (Archieffoto: John Bontje)

PURMEREND - Onder het motto ‘goed was niet goed genoeg’ gaat Runnersworld de Plantsoenstraat verlaten. Het complete team van de (hard)loopspecialist gaat zich bundelen vanuit de vestiging van Runnersworld aan het Grote Noord 8a in Hoorn.
Vanaf 1 juni zijn de deuren van Runnersworld Purmerend gesloten. “Maar vanaf dat moment staan we ook direct voor u klaar in onze winkel in Hoorn. Alles verhuist mee; personeel, de service, garantie, kwaliteit, uw gespaarde punten, waardebonnen en cadeaubonnen en uiteraard de gezelligheid”, aldus een woordvoerster.

Blijvend verbonden
Uiteraard blijft Runnersworld Hoorn verbonden aan diverse hardloopevenementen in Purmerend zoals de Marktstadrun en de Nightrun bij Nea Volharding. Ook blijft men verbonden aan Bijman en Helsloot fysiotherapie, Nea Volharding, AV Edam en AV Monnickendam enzovoorts.
Gedrevenheid
De gedrevenheid, passie en ambitie gaat met de vertrouwde gezichten onverminderd door. Bij verantwoord ondernemen hoort niet alleen verantwoord inkopen maar ook kijken wat je met gebruikte materialen doet. Runnersworld Hoorn en Runnersworld Purmerend waren dan ook diegene die het voortouw namen met het inzamelen en recyclen van sportschoenen. Een hele klus maar u kunt met een gerust hart uw schoenen achterlaten. Momenteel worden er kinderspeelplaatsen en sportveldjes van gemaakt en het zal niet lang duren voordat de materialen worden hergebruikt in nieuwe schoenen. Niet alleen lopen op goede schoenen; ook lopen met een goed gevoel.
Met de winkel in Purmerend verhuist ook de koopavond (vrijdagavond) mee naar Hoorn! “Zo verruimen we onze openingstijden. Kijk voor onze complete openingstijden op de website van Runnersworld Hoorn. Wel zo gemakkelijk; u kunt via de website zelf een afspraak inplannen voor de loopanalyse”.
Tot ziens bij Runnersworld Hoorn!

Artikel geplaatst op donderdag 03 mei 2018 - 08:50