Rodi

Gratis asperges schillen en Business Bites
Sligro Purmerend viert ook 1-jarig bestaan

PURMEREND - Sligro Purmerend staat de komende dagen in het teken van twee activiteiten waarbij de klanten van harte welkom zijn. Gratis asperges schillen op maandag 14 mei en Business Bites op donderdag 17 mei.
Maandag 14 mei gaat het de hele dag over asperges, niet geheel onlogisch overigens in deze tijd. Van 10.00 tot 17.00 uur verzorgt aspergeteler Teboza doorlopend gratis demonstraties asperge schillen. De klanten krijgen het witte goud geschild en wel mee naar huis.
Tijdens Business Bites, op donderdag 17 mei, geeft Sligro de ondernemers inspiratie en oplossingen om het eerste deel van 2018 succesvol af te sluiten aan de hand van food en non-food concepten. Bedrijfsbarbecues voor ieder budget, bedrijfsborrel; bieren, wijnen, mocktails en meer, borrelbites en oplossingen voor de zaak: lunch, koffie en bedrijfsfruit. Bovendien wordt alvast vooruit gekeken naar de kerstpakketten en relatiegeschenken..
Het programma begint om 17.30 uur. Aansluitend is een rondleiding en vervolgens rond 19.30 uur is het tijd voor een borrel en proeverijen.
Op dinsdag 29 mei vieren vestigingsdirecteur Nico Molenaar en zijn team het 1-jarig bestaan. Die dag krijgt elke kopende klant een leuke attentie.

Artikel geplaatst op maandag 07 mei 2018 - 16:13