Rodi

Laatste kans op hoge kortingen!

(Foto: aangeleverd)

REGIO - De razend populaire Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot loopt helaas alweer bijna op zijn eind! De hele week was het een drukte van jewelste. Bij het openen van de deuren stonden dagelijks de koopjesjagers weer gereed en dus is de voorraad in het magazijn flink uitgedund. Maar wees niet getreurd; er staat nog voldoende!


De altijd drukbezochte Magazijnleegverkoop van EP:Beerepoot is inmiddels niet meer weg te denken. Het gehele magazijn wordt opgeruimd om plaats te maken voor de allernieuwste modellen en dat levert grootse aanbiedingen voor u op! U ontvangt namelijk nog tot en met zondag 3 juni extreem hoge kortingen op elektronica van topmerken.

Wasmachines, (OLED)televisies, stofzuigers, koelkasten, drogers, inbouwapparatuur, koffiemachines en audio gaan weg voor bodemprijzen. Liebherr, Bosch, Samsung, Siemens, Philips, Miele, HEOS, Sonos, Bose, Sony, LG, Jura, AEG en vele andere A-merken zijn aanwezig. Kom wel zo snel mogelijk langs, want het op=op principe wordt gehanteerd. Naast spectaculaire kortingen ontvangt u natuurlijk ook het uitgebreide advies, de ongekende service en garantie die u van EP:Beerepoot gewend bent.

Zaterdag 2 juni bent u van 10.00 tot 18.00 uur welkom, zondag 3 juni is het magazijn op Bollenmarkt 15, 1681 PJ te Zwaagdijk-Oost (WFO-terrein) van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Kom langs en profiteer van deze hoge kortingen, maar met de service van EP:Beerepoot!

Artikel geplaatst op donderdag 31 mei 2018 - 14:00