Rodi

Lian Bart houdt open avond
Info over massage-opleidingen op 13 juni

Voor iedereen die verantwoord wil leren masseren heeft Lian Bart een passende cursus of opleiding. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - In september start Massage Opleidingen Lian Bart, al 19 jaar actief in Purmerend, weer met een reeks aan erkende opleidingen. Op woensdag 13 juni, van 19.30 tot 21.00 uur, is een open avond en kan iedereen informatie krijgen over alle opleidingen en cursussen. Plaats van handeling is Centrum Oase aan de Amstellaan 2b.
Het instituut van Lian Bart is aangesloten bij V.O.S. en erkend en opgenomen in het Onderwijsregister (C.R.K.B.O). Alle cursussen, landelijke erkend door de N.B.S.M., staan op een hoog gekwalificeerd niveau, worden afgesloten met een erkend diploma/certificaat. Kennis, kunde, persoonlijke aandacht en begeleiding staan hoog in het vaandel. Vorig jaar juni slaagden alle 16 cursisten van Lian Bart voor het landelijk erkende, en felbegeerde, V.O.S.- diploma Sportmassage & Verzorging. Lian: “We zijn erg trots op dit geweldige en unieke resultaat: als enige Sportmassage opleiding in Noord-Holland met 100% geslaagden voor het 10e jaar op rij. We streven over 2 weken ook weer naar 100% geslaagden”. Regelmatig krijgt Lian Bart dan ook de vraag van bedrijven of sportverenigingen naar masseurs of sportverzorgers.

Mogelijkheden

Lian Bart geeft totaal 24 cursussen en opleidingen. Van Klassieke ontspanningsmassage, uit te bouwen tot Diploma Wellness Therapeut; of jaaropleiding Sportmassage, uit te bouwen tot licentie Sporttherapeut. Een greep uit het overige cursusaanbod: Stoelmassage, manuele lymfedrainage, blessurepreventie, kinesiotaping, cupping, hotstone, hamam, gezichts-, buikmassage en bindweefselmassage, aromatherapie etc.
Passende cursus

Voor een nieuwe carrière, neveninkomsten, een eigen praktijk starten of als masseur bij een praktijk, sauna of wellnesscentrum. Of bijscholing voor masseurs en fysiotherapeuten (afgestudeerd of nog in opleiding). Kortom, voor iedereen die verantwoord wil leren masseren is er bij Lian Bart een passende cursus of opleiding. Mocht iemand een diploma via NGS, of ACE elders gehaald hebben, is er overleg mogelijk of deze diploma’s voldoen voor het vervolgtraject tot erkend Wellness-Therapeut of Sport-Therapeut.
Voor verdere informatie kun je op de open avond terecht. Bellen met Lian kan ook, op 06 22316365. Of kijk op www.lianbart.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 08 juni 2018 - 15:45