Rodi

Groot en dubbel feest bij Curves Purmerend

'Voor dames die besluiten een lidmaatschap af te sluiten hebben we een zeer interessante aanbieding.' (Foto: Curves Purmerend)

PURMEREND - Curves Purmerend viert dinsdag 19 juni een groot feest. Deze sportschool speciaal voor vrouwen bestaat 1 jaar. “Daarnaast zijn we in dit eerste jaar ook uitgeroepen tot beste fitnessclub van Purmerend. Dubbel reden voor een feest”, aldus Curves, dat die dinsdag tegelijkertijd open dag houdt.


Tijdens deze dag, die van 9.00 tot 19.00 uur duurt, kunnen de dames geheel vrijblijvend binnenlopen voor informatie en eventueel een proefles. Bovendien is het zo dat wie jarig is, trakteert, dus heeft Curves een grabbelbak met diverse prijzen. Bijvoorbeeld:
•   3x een gratis maand sporten;
•   Curves sporttassen;
•   Grote strandlakens;
•   Nog veel meer.
Er staat koffie, thee en limonade klaar en daarnaast een verantwoorde lekkernij. Dat is nog niet alles: “Voor dames die besluiten een lidmaatschap af te sluiten hebben we een zeer interessante aanbieding.”
Curves Purmerend bevindt zich aan Wagenweg 12a in Purmerend. Meer informatie via tel.: 0299-840722, 06-48001103, de website curves.nl en de Facebook-pagina Curvespurmerend.

Artikel geplaatst op donderdag 14 juni 2018 - 11:31