Rodi

Cursusgids Evean 2018-2019 is uit
'Langer fit blijven en leuke dingen ondernemen'

(Foto: Evean)

PURMEREND - Evean biedt het aankomend seizoen zo'n 250 cursussen in de regio's Amsterdam, Zaanstreek/Waterland en van Purmerend tot en met Schoorl. In de categorieën bewegen, digiwijzer, creatief, gezond op maat en talen zijn er verschillende soorten cursussen te volgen. Deze zijn voor volwassenen en senioren en vinden zowel overdag als in de avond plaats. In deze vijfde cursusgids staan volgens Evean tal van leerzame en vooral leuke cursussen die in deze tijd passen en gericht zijn op langer fit blijven, leuke dingen ondernemen en anderen ontmoeten.


Wat kunnen mensen komend seizoen verwachten? Naast het vertrouwde aanbod zijn er dit jaar ook weer nieuwe cursussen, zoals ChiWalk 'wandelen vanuit ontspanning', Rondje Zaan 'themafietstochten', wintersportfit, handletteren, een eigen website maken, glossy lady met powertex, vitaal of in balans door voeding & beweging, slaapstimulans, yogaweekend in de duinen, onkruid in de keuken en Chinese gym.
Het beweegaanbod is doorlopend. Dat betekent dat mensen maandelijks kunnen starten, stoppen en de mogelijkheid hebben om per maand te betalen. Als er interesse in een beweegles van Evean is, kunnen belangstellenden vrijblijvend een proefles volgen om met het nieuwe aanbod kennis te maken. Evean vraagt geïnteresseerden wel om zich van tevoren even op te geven.
Het volledige cursusaanbod is te zien op www.evean.nl/cursusbureau, evenals informatie over locaties, tijdstippen en kosten. De gids is ook af te halen bij Evean-zorgcentra of bij de cursuslocaties. Inschrijven voor een cursus kan via de website of het inschrijfkaartje in de cursusgids.
Meer informatie via het cursusbureau van Evean: www.evean.nl/cursusbureau, tel.: 088-3833397, per e-mail, via: cursusbureau@evean.nl en via de Facebook-pagina Cursusbureau.evean.

Artikel geplaatst op woensdag 20 juni 2018 - 11:33