Rodi

Open dag bij Muziekschool Van Ingen

(Foto: Muziekschool Van Ingen)

PURMEREND - Muziekschool Van Ingen bestaat ruim dertig jaar en blijft groeien. Dit komt volgens Van Ingen door de kwaliteit, gunstige tarieven en vele mogelijkheden binnen de school. Zij geven les op bijna alle instrumenten en er zijn diverse cursussen voor jong en oud. Er is instrumentaal les vanaf 5 jaar. Zaterdag 30 juni is er open dag en kunnen mensen diverse instrumenten uitproberen.


Wie aan yoga voor muzikanten wil meedoen, dient om 14.00 uur en niet later te komen. Drums is van 14.00 tot 15.00 uur op een andere locatie. Hier kunnen belangstellenden alleen een proefles doen als ze dit van tevoren per e-mail aangeven (zie daarvoor www.demuziekschool.nl).
Het uitgebreidere programma voor de proeflessen van de open dag ziet er als volgt uit:
14.00 - 15.00 uur: piano, ableton, keyboard, zang, gitaar en yoga voor muzikanten;
15:00 - 16.00 uur: gitaar, basgitaar;
16.00 - 17.00 uur: cello, viool, harp, dwarsfluit en blokfluit.
Tevens zijn er de hele dag leerlingenoptredens, met in de avond een bandprogramma waarin leerlingenbands optreden. Deze optredens worden gehouden bij de buur van Muziekschool Van Ingen: Cultuurhuis Wherelant. De entree is gratis. Mensen kunnen tijdens de open dag eenvoudig in- en uitlopen bij Muziekschool Van Ingen en Cultuurhuis Wherelant.
Kinderen die een jaar muziekles op de basisschool hebben gehad kunnen bij Muziekschool Van Ingen terecht en zich verder ontwikkelen vanaf het niveau waarop ze zitten. Dit kan in een groepje of privé. Van Ingen kan nieuwe leerlingen elk moment plaatsen. Voor alle instrumenten geldt dat er een proefperiode van drie maanden is en dat het lesgeld per maand kan worden betaald.

Meer informatie

De open dag vindt zaterdag 30 juni van 14.00 tot 17.00 uur plaats bij Muziekschool van Ingen, Van IJsendijkstraat 405B, boven dierenzaak Jumper in de Koog, Purmerend. Het volledige programma is te vinden op www.demuziekschool.nl. Cultuurhuis Wherelant bevindt zich op Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.

Artikel geplaatst op donderdag 21 juni 2018 - 09:14