Rodi

Anytime Fitness: de sleutel tot 24/7 sporten

Franchisenemers Charis Lam en Simone Poon in de Anytime Fitness vestiging van Purmerend. (Foto: Michael Brouwers/RM)

PURMEREND - Anytime Fitness opende 28 mei j.l. een 'twenty four seven' fitnessfiliaal in het stadshart van Purmerend. Franchisenemers Charis Lam en Simone Poon voorzien hiermee in de behoefte van de moderne sporter om te trainen op elk gewenst moment van de dag. Zondag 8 juli is de officiële opening met Wethouder Mario Hegger. Iedereen is van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom voor een kennismaking. Daarnaast kan er genuttigd worden van een lekker hapje en drankje. Er is zelfs een speciale actie als je lid wordt op deze dag.

Charis: "Het Anytime Fitness-concept is een Amerikaanse succesformule. Inmiddels zijn er ruim 4000 vestigingen op de hele wereld. Als lid krijg je toegang tot alle 4000 vestigingen." De A-locatie in de stad heeft een moderne inrichting met huiselijke sfeer voor de echte sportliefhebbers. Anytime Fitness Purmerend geeft leden 27/4 (middels digitale toegangssleutel) de toegang tot de club. Hier kom je sporten wanneer jij zin en tijd hebt: of dat nu ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds of zelfs ’s nachts is. Leden mogen gebruik maken van alle faciliteiten die de club biedt.
Maar Anytime Fitness Purmerend heeft nog veel meer onderscheidende pijlers. Aandacht voor de leden gaat boven alles. Een persoonlijke benadering waarbij leden actief worden gecoacht om zijn/haar doelen te bereiken door een deskundige fitnessinstructeur in een laagdrempelige, schone, gezellige huiselijke sfeervolle omgeving; daar is waar Anytime Fitness voor staat. Sporten is goed voor iedereen maar het moet ook leuk zijn.
De focus ligt voornamelijk op de individuele sporter (alhoewel de club ook wel wat small group lessen aan gaan bieden). Anytime Fitness kan de sporter alles aanbieden wat op het terrein van fitness mogelijk is. De nieuwe high-tech apparatuur in een innovatieve, schone omgeving staat je ter beschikking
Ben je op zoek kortom op zoek naar een fitnessclub die van alle gemakken voorzien is, waar je actief gecoacht wordt en bovendien 24/7 toegang hebt, dan ben je bij Anytime Fitness Purmerend aan het juiste adres.
Tijdens de officiële opening op 8 juli 2018 is er een mooie actie. Als je op deze dag lid wordt hebben wij een mooie aanbieding: maand juli gratis sporten, geen inschrijfgeld en je krijgt een leuke goodiebag mee.
Kijk voor informatie en lidmaatschappen op www.anytimefitness.nl en Facebook: AnytimeFitnessPurmerend. Anytime Fitness is gevestigd aan de Nieuwstraat 32a - 34 te Purmerend. Tel.: 0299-200331.

Artikel geplaatst op dinsdag 26 juni 2018 - 14:50