Rodi

Veel mogelijkheden op megaterrein van Dogrun
Hondenopvang biedt ook vakantieservice voor katten

Er is de hele dag toezicht aanwezig en de honden worden begeleid door ervaren medewerkers. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Hondendagopvang en uitlaatservice Dogrun is al gedurende 23 jaar een begrip in Purmerend en omgeving. Met liefst 2 hectare eigen omheind bos is Dogrun de grootste dagopvang en uitlaatservice in Nederland.
U kunt uw hond voor een halve- of hele dag brengen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw hond met de uitlaatservice op te laten halen. Bram Bonhof, eigenaar van Dogrun, somt enkele voordelen op: "er is de hele dag toezicht aanwezig, de honden worden begeleid door ervaren medewerkers, bij warm weer zijn er talloze schaduwplekken om te luieren en er is genoeg water om in af te koelen. Bij kou en regen kunnen de honden schuilen in de verwarmde blokhutten en relaxen op de bank. En dagelijks plaatsen we nieuwe foto’s en video’s op onze Facebookpagina, zodat we uw viervoeter kunnen volgen", aldus Bonhof.
Hij nodigt de hondeneigenaren en hun huisdieren dan ook uit om, op afspraak, eens een zaterdag sfeer te komen proeven. "Dan kan men met eigen ogen waarnemen hoe we in ons bos werken".

Vakantieservice katten

Wat veel mensen niet weten, is dat Dogrun ook katten verzorgt in vakantietijd. "Na een kennismaking bij de mensen thuis kunnen zij hun wensen aan ons doorgeven. Daarna zorgen we dat ze met een gerust hart op vakantie kunnen gaan."
De openingstijden zijn te vinden op de website www.dogrun.nl Bellen met Bram Bonhof kan ook. Zijn telefoonnummer 06 26162015.

Artikel geplaatst op dinsdag 03 juli 2018 - 09:22