Rodi

Zomerse Zaterdagen in Zuidersteeg
Start op 7 juli om 11.45 uur

PURMEREND - Zaterdag 7 juli vindt de Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg plaats. Het is de eerste in een serie.
Verschillende winkeliers zorgen ervoor dat de Zuidersteeg elke zomerse zaterdag bruist van de activiteiten. Komende zaterdag gaat het om 11.15 uur van start met prachtige liedjes gebracht door zangeres Nathalie Jones van Stedelijk Orkest en gitarist Wouter de Bruijn. Zij spelen van 12.30 tot 12.45 uur nogmaals een set. Om 12.00 uur en 13.00 uur presenteert zwerfinator Dirk Groot hoe we de plastic soup kunnen verminderen: hasta la vista plastic soup!

Theater

Om 13.30 is een theatervoorstelling over de bekendste kat van Nederland, ‘Dikkie Dik en de taart’ door actrice Joes Boonen. Plezier gegarandeerd voor jong en oud. Vanaf 15.30 uur vertelt schrijfster en journalist Marcia Luyten over haar boeken (onder andere ‘Het geluk van Limburg’ en ‘Wit, niet blank’). Boekhandel Het Leesteken heeft bovendien elke Zomerse Zaterdag een kraam voor de deur met uitverkoop boeken met 50% korting.
Wereldwinkel

De Wereldwinkel staat met een duurzaamheidskraam. De winkel verkoopt de bekende waterfles Dopper voor €11.- in plaats van €12,50. Hiervan gaat €1.- naar zwerfinator Dirk Groot. Voor kinderen is er de teken/kleurwedstrijd Versier de Dopper! met als prijs een Dopper. De duurzame artikelen op de kraam worden met 20%korting aangeboden. Tevens worden Seepje samples weggegeven.
Kortom, er is genoeg te beleven in de Zuidersteeg. De toegang is gratis.

Artikel geplaatst op dinsdag 03 juli 2018 - 16:13