Rodi

Voordeel bij Van der Linden van Sprankhuizen
Bouwvak Voordeelweken bij Opel-dealer

Het pand in Hoorn is tijdens de verbouwing goed bereikbaar. (Foto: aangeleverd)

HOORN - In september worden veel auto’s duurder door de nieuwe meetregels voor CO2-uitstoot, ook wel bekend als de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Daardoor vallen veel auto’s in een hogere bpm-schijf. Met als gevolg dat er meer aanschafbelasting moet worden betaald. Een bezoekje aan Van der Linden van Sprankhuizen bespaart u veel extra kosten. Mist u het dezer dagen doet.
Bent u van plan om een nieuwe auto aan te schaffen? Dan bent u nog niet te laat. De voorraadmodellen kunnen namelijk nog steeds volgens de huidige regelgeving geleverd worden. Op een nieuwe Opel Karl Scheelt dit maar liefst € 1.900,-! Van der Linden van Sprankhuizen heeft fors ingekocht, zodat iedereen kan profiteren van het speciale voorraadvoordeel. De modellen zijn direct leverbaar.

€ 4000,- extra inruil

Om de aanschaf van een nieuwe auto nog aantrekkelijker te maken heeft de Opel-dealer tijdelijk een unieke extra actie. Op de 50 Opel Corsa Favorite voorraadmodellen ontvangt u namelijk € 4.000 extra inruil voor uw huidige auto. Krijgt u ergens anders een hogere inruil? Kom dan met uw offerte naar de showroom voor een beter voorstel. Zo stapt u zonder gedoe in de nieuwe Opel Corsa Favourite, die rijk is uitgerust met navigatie, parkeersensoren en lichtmetalen velgen. Wacht dus niet te lang en kom langs in de showroom voor een overtuigende proefrit.
Bedrijfswagens

Deze week starten de jaarlijkse zogeheten Bouwvak Voordeelweken. Tijdens deze ontvangt u extra voordeel op een nieuwe Opel Combo of Opel Vivaro. Als aftrap van de Bouwvak Voordeelweken organiseerde Van der Linden van Sprankhuizen afgelopen vrijdag een barbecue voor alle ondernemers uit de regio. Tijdens deze activiteit konden de aanwezigen een uitgebreid scala aan bedrijfswagens bekijken met als hoogtepunt een groot aantal Opel Vivaro dubbelcabine's boordevol standaard opties zoals navigatie, achteruitrijcamera en smartphonekoppeling met bluetooth.
Showroom bereikbaar

Het pand aan de Berkhouterweg in Hoorn wordt momenteel flink verbouwd. Het resultaat begint inmiddels zichtbaar te worden. De showroom blijft tijdens de gehele verbouwing goed bereikbaar. Als u geen last wilt ondervinden van de verbouwing, dan is het ook mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken. Geniet deze zomer van het comfort van de LVS @home service. Een afspraak kan gemaakt worden via het klantcontactcentrum op. Het telefoonnummer is 0229 23 64 64.

Artikel geplaatst op zaterdag 14 juli 2018 - 09:14