Rodi

Profiteer bij Van der Linden van Sprankhuizen
Vanaf september hogere belasting op nieuwe auto’s

HOORN - Vanaf september wordt de aanschaf van een nieuwe auto fors duurder vanwege de WLTP of nieuwe euro 6 normen. Door de nieuwe meetregels voor CO2-uitstoot vallen veel auto’s in een hogere bpm-schijf waardoor er meer aanschafbelasting moet worden betaald. Bent u van plan om een nieuwe auto te kopen? Dan bent u nog niet te laat, want de voorraadmodellen mogen nog steeds volgens de huidige regelgeving geleverd worden.
Van der Linden van Sprankhuizen heeft fors ingekocht, klanten kunnen sinds twee weken profiteren van dit speciale voorraadvoordeel. Op een nieuwe Opel Karl Scheelt dit maar liefst € 1.900,-. Maar wacht niet te lang met uw bezoek aan de showroom, want de voorraad gaat hard. De modellen die op voorraad staan zijn direct leverbaar, dus u rijdt er gelijk mee weg!

Opel Corsa Favourite

Een nieuwe auto rijden, maximale inruilwaarde en niet bijbetalen voor extra opties? Kies dan voor de Opel Corsa Favourite. Op de 50 voorraadmodellen, van deze gelimiteerde oplage van de Opel Corsa, ontvangt u namelijk € 4.000 extra inruil voor uw huidige auto. Krijgt u elders een hogere inruil? Kom dan met uw offerte naar de showroom voor een nog beter voorstel. De Opel Corsa Favourite biedt luxe die u in deze klasse niet zou verwachten. Lichtmetalen velgen, 3-spaaks lederen stuurwiel met bediening cruise control, navigatie, parkeersensoren, airconditioning en nog veel meer. Ervaar het zelf en kom langs in de showroom voor een overtuigende proefrit!
Bouwvak voordeel

Voor ondernemers is het tijdens de bouwvak extra interessant om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen. Tijdens de Bouwvak voordeelweken ontvangt u als ondernemer namelijk € 8.435,- euro korting op een nieuwe Opel Vivaro dubbelcabine én een gratis Weber barbecue. Van der Linden van Sprankhuizen heeft maar liefst 100 stuks van dit speciale model ingekocht. Luxe uitgevoerd met vele opties zoals achteruitrijcamera, navigatie en mica lak. Deze Opel Vivaro's zijn vanuit voorraad leverbaar dus direct beschikbaar.

Artikel geplaatst op woensdag 18 juli 2018 - 16:50