Rodi

Eropuit dag van Medipoint
Maak proefrit op onder meer aangepaste fiets, scootmobiel en elektrische loopfiets

Er zijn voldoende mogelijkheden om fietsen, scootmobielen en rolstoelen uit te proberen. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Medipoint organiseert op vrijdag 24 augustus de zogeheten Eropuit dag in de gecombineerde Medipoint | Evean winkel aan het Waterlandplein 5. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om er weer lekker en veilig op uit te gaan.
Zo kunnen ze verschillende (elektrische) twee- en driewielfietsen, scootmobielen, (elektrische) loopfietsen, rollators en (elektrische) rolstoelen uitproberen. Er is bovendien gelegenheid om kennis te maken met de eigen lijn rollators en rolstoelen, Travixx by Medipoint genoemd. Bezoekers krijgen op deze dag tot wel 25% korting.

Hapje en drankje


Iedereen is vanaf 10.00 uur welkom om al dan niet met familie, vrienden en buren langs te komen. Er staat een hapje en een drankje klaar. Gedurende de dag is er deskundig en persoonlijk advies te verkrijgen over de verschillende producten, zijn deze uit te testen en kan men er een proefrit op maken.
Voor meer informatie neem contact op met de winkel, het telefoonnummer is 088 - 10 20 100. Of kijk op www.medipoint.nl/eropuit

Artikel geplaatst op zondag 19 augustus 2018 - 11:40