Rodi

Feestelijke open middag Dierenarts Purmerend
Iedereen mag zaterdag sfeer proeven in pand Kraggeveenstraat

Een groot deel van de dierenartsen, assistenten en andere medewerkers achter de balie in het nieuwe pand. Zij heten iedereen zaterdag van harte welkom. (Foto: Rimke van den Bosch/FotoRimser)

PURMEREND - De naar de Kraggeveenstraat 5 verhuisde praktijk van Dierenarts Purmerend is zaterdag 25 augustus decor van de feestelijke opening. Gevolgd door een open middag waarop iedereen een kijkje kan nemen. De rondleidingen worden gegeven door de aan de kliniek verbonden dierenartsen.
Begin juli was de verplaatsing van de Purmersteenweg naar de begane grond van het pand dat voorheen aan WoonCompagnie toebehoorde, een feit. In de tussentijd is de vestiging grondig verbouwd tot een ruime en moderne dierenkliniek.
De officiële opening staat om 15.00 uur gepland, daarna is het de bedoeling dat alle aanwezigen een gezamenlijke toost uitbrengen. Vervolgens is er tot 18.00 uur gelegenheid het pand te bekijken. Het programma wordt omlijst een muziekje en vermaak voor jong en oud.

Flinke operatie


Patricia Prud'homme van de kliniek is in haar nopjes met de nieuwe ruimte. "Toen ik hoorde dat de gemeente grootse plannen had met onze kant van de Purmersteenweg, waar we vele jaren hebben gezeten, zijn we druk doende geweest met het maken van plannen en daar hoorde natuurlijk bij dat we naar een nieuwe stek zouden moeten verhuizen. Je zult begrijpen dat dit een flinke operatie was waarbij verschillende partijen betrokken waren".

Centraal gelegen


"We hebben een mooi nieuw plekje gevonden op de begane grond van het voormalig pand van de Wooncompagnie. Het is een centraal gelegen locatie, er is goede eigen parkeergelegenheid en we zijn ook met het openbaar vervoer prima bereikbaar. En we hebben nu veel meer ruimte en dat is te merken", aldus Prud'homme.
Dierenarts Purmerend, Kraggeveenstraat 5, e-mailadres info@dierenartspurmerend.nl Voor meer informatie kijk op www.dierenartspurmerend.nl

Artikel geplaatst op maandag 20 augustus 2018 - 13:30