Rodi

Cursus sportmassage bij Lian Bart van start
Diverse mogelijkheden bij instituut in 'Centrum Oase'

PURMEREND - Maandag 3 september start de opleiding Sportmassage bij Massage Opleidingen Lian Bart. De opleiding wordt gegeven in ongeveer 32 lesweken op de maandag, van 19.00 tot 23.00 uur. Er zijn zijn nog enkele plekjes beschikbaar. Verder starten vanaf september nog een reeks aan erkende massagecursussen en -opleidingen, in ‘Centrum Oase’, Amstellaan 2b in Purmerend.
Het instituut van Lian Bart bestaat al 19 jaar in Purmerend en is aangesloten bij V.O.S. en erkend en opgenomen in het Onderwijsregister (C.R.K.B.O). Alle cursussen, landelijk erkend door de N.B.S.M., staan op een hoog gekwalificeerd niveau, worden afgesloten met een erkend diploma/certificaat. Kennis, kunde, persoonlijke aandacht en begeleiding staan hoog in het vaandel. Al 10 jaar op rij 100% geslaagden, en afgelopen juni 94% geslaagden voor het landelijk erkende, en felbegeerde, V.O.S.- diploma Sportmassage & Verzorging! Lian: “We zijn erg trots op dit geweldige resultaat!”. Regelmatig krijgt Lian Bart dan ook de vraag van bedrijven of sportverenigingen naar masseurs of sportverzorgers.

Mogelijkheden

Lian Bart geeft totaal 24 cursussen en opleidingen. Van Klassieke ontspanningsmassage, uit te bouwen tot Diploma Wellness Therapeut; of jaaropleiding Sportmassage, uit te bouwen tot licentie Sporttherapeut. Een greep uit het overige cursusaanbod: Stoelmassage, manuele lymfedrainage, blessurepreventie, kinesiotaping, cupping, hotstone, hamam, gezichtsmassage, buikmassage en bindweefselmassage, aromatherapie enzovoorts.
De cursus Stoelmassage start 21 september, om op locatie, bij evenementen of bij bedrijven op de werkplek te masseren, over de kleren heen of op een massagestoel.
Verantwoord masseren

Voor een nieuwe carrière, neveninkomsten, een eigen praktijk starten of als masseur bij een praktijk, sauna of wellnesscentrum. Of bijscholing voor masseurs en fysiotherapeuten (afgestudeerd of nog in opleiding). Kortom, voor iedereen die verantwoord wil leren masseren is er bij Lian Bart een passende cursus of opleiding.
Indien er mensen zijn met een een diploma via NGS, ACE of elders gehaald hebben, is er overleg mogelijk of deze diploma’s voldoen voor het vervolgtraject tot erkend Wellness-Therapeut of Sport-Therapeut.
Voor verdere informatie: 06 22 31 63 65. Of via www.lianbart.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 28 augustus 2018 - 09:18