Rodi

Easyslim.nu nu ook in Purmerend

Nancy Maasland: "Mensen hoeven geen crashdieet meer te volgen". (Foto: aangeleverd)

PURMEREND – Nancy Maasland is enthousiast over haar eerste maanden als franchiser van Easyslim.nu in Purmerend. Nadat ze persoonlijk goede resultaten had ondervonden van dit unieke behandeltraject, wilde zij als zelfstandig ondernemer verder met dit concept. Het concept heeft zich in meer dan 50 andere vestigingen in Nederland al bewezen. "Ook bij mij gaat het in een stroomversnelling", aldus Maasland.
"Ons sterke punt is dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures", legt ze uit.
Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Nancy: "Het helpt ook bij cellulite en striae. De behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak".

Eigen doelstelling

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. "Bij ons komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk".
Anoniem te bereiken

Easyslim.nu Purmerend is gevestigd aan de Ampèrestraat 13M. De studio is anoniem bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. "Ook dat biedt ons de kans om mensen te kunnen helpen hun ideale figuur te bereiken", aldus een zichtbaar trotse Nancy.
Nieuwgierig geworden? Meld je aan voor een intake en een proefbehandeling. Dit kost normaal € 69,-, maar nu hanteert Maasland een speciale prijs van € 39,-. Kijk voor meer info op www.easyslim.nu of bel/app naar 06 36 23 16 07. De actie is geldig tot en met 30 september.

Artikel geplaatst op woensdag 29 augustus 2018 - 13:34